keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 April 2012

MUET

MUET ...
semalam aku dah check maklumat untuk ambik exam MUET .. huuuu ... cemano nak buek ni .. cepat la pulak tarikh tutup dia tu .. 19 ni haa ... ngape la kejap bebenoo ... tunggu arr sampai gajiii :( ...

nak lepaskan .. rasa sayang pulak ... nak ambik ... kerazzz la pulakk .. haduuu ... duit duit ... dimana kau duit ... 

 soo ada sesape yang dah ada experience ambik MUET? leh kasik tips tips untuk dapat result kebaboo tak?

english ni nak kena selalu prektis baru la mantap kann ? .. semalam bersembang panjang dengan Ahmad ... haduuu ... kerazz lidah rasanya ... lama tak speaking ... soo nak tak nak .. kena speak in engliss laa from today huh ...

insyaallah ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky