keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 April 2012

over sangat ke aku?

 huuu makan cili memang pedas ...

sentap lak bila baca ayat dia ...
terasa macam aku je yg dia tembak tu ...
over sangat ke aku?
aku tak tau lak dia banyak keje ...
ada ke keje?
sori ah ...


aku nak tolong je ...
ko baru lagi keje .. masih jauh perjalanan .... 
sesambil keje ..leh belajar ...
boleh siapkan kerja unit sesama ...
aku kasik sama rata untuk semua orang ...
cuma buat dengan tidak je ..
selama ni banyak yg aku kena buat ...
aku tak bising pun ..
paling tidak aku membebel dalam ni je utk ilangkan stress n cuba dapatkan feel keje  ..
tapi keje tetap siap  ..
aku takde pun main passing passing ..
kebetulan aku tak sempat je tu ... 

apa pun aku dah check n minta kebenaran dari bos sebelum bagi keje kat korang ..
kalo korang tak suka ...
itu adalah kerja korang yang terakhir daripada aku ...

lepas ni ... korang buatlah keje korang sendiri ..
buat la keje yg korang rasa setaraf dengan kelayakan akademik korang ...
buat lah kerja yang korang rasa sepadan dengan gaji yang korang dapat ... 
buat lah kerja yang korang suka ...
buat lah kerja yang korang rasa korang patut buat ...

ooo yerr .. sorang pompuan lagi tu ...
 kalo tak tau .. jangan cakap banyak .. jgn main tuduh tanpa usul periksa  .. kecuali ko nak rasa penampo aku laaa .. anyway .. ko pun takde la mantap sangat keje pun ....semua depend on your staff je pun .. bukan aku tak tau .. kalo hebat sangat .. meh sini tukar posisi .. 
ada berani ke M???

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

deno berkata...

erk.. marah nye jijah... sabor2 jom makan kepok tepi pantai ngan deno.. hehe

amie tiez berkata...

bukan marah la DENO .. cuma luahan rasa ... bebudak sekarang ni susah nak kasik keje .. baru bagi 1 keje .. dah macam 1000 keje kita kasik. lagi lagi bebudak baru keje .. maklum laa keje kan senang dapat kan? boleh tengok beza .. orang yg bebetul nak keje .. dengan orang yang cari keje .. 2 different character. tak caya cuba peratikan .. betul dak apa yang C'J cakap..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky