keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 10 April 2012

pandai tak boleh di ajar...

 batch dulu ... bebudaknye semua nampak innesen ....
ikut jer apa kita kata ... kalo A ... A la dia ...

bebudak tahun ni .. semua muda dan nampak educated ....
 bila kita ajar A ... dia ..ABCD ...
siap melawan kata guru besar lak tu ...
dah la terang jelas dan nyata dia nye salah ..
boleh nak bangga-bangga lak ...
guru beso siap cakap ... aku jotoss baru kau tau ....


aku tak tau apa yg penyelia dia buat ...
tak discuss ke ? main fesbuk jer ...
sampai penceramah pun bising ... dorang buat apa dengan komputer tu .. mengadap sepanjang masa ....

bebudak  dia buat salah pun dia wat derk je ...
semalam budak dia pakai track masuk kelas ...
ape kessss... aku tegur leklok ...
dah arini penyelia lain lak buat perangai gitu ..,
geram wehhhhhhh ...

skang ni orang berpakaian pelik pelik ke opis ...
tudung pesen takyah citer aaahhh ...
baju lagi lerrr ... siap pakai baju T ngan kain kembang corak bunga kembang setaman pun ada ...
dress yang seksi tapi dalam ada inner ...
wohooooooooo ... dorang tak baca buku tebal tu ke?
ape kes korang ??
tau la nak melawa .. tapi biar kena dengan tempatnya...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky