keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 15 Mei 2012

nak pegi bercuti ....

semalam boleh tahan sbb dia takde seharian kat sebelah aku ni .... hari ni dia masuk opis macam biasa ... tak sabar nak tunggu besok ... nak berehat n bertenang sepuasnya ....
masuk opis bukak cerita baru ... bukak buku baru ... sekali ni aku akan pastikan dia buat kerja yg selayaknya .. no way aku nak tolong dia ...

aku nak cuci tangan ... 

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and not at all seem to get one thing done.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky