keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 1 Jun 2012

Cikaro gurl - From Krabi With Love 3

yey .. at last aku sampai gak kat kampung .... last aku jejak kaki kat kampung ni masa raya Haji thn lepas ... lama tuuu .. dah nak raya dah pun .... okeh .. aku sambung citer krabi ....

soo lepas kami makan malam .. sambung window shopping b balik hotel terus tido ... esok jam 8.30 dah mula program daa ....

aku agaknye sbb dah terbiasa timetable kl ... soo jam 6.30 jam kl aku dah bangun .. sana baru 5.30 ... sana cepat cerah koo .. soo aku mandi n solat ... pakau baju .. lepak atas katil balik ... hehehe ...

pagi tu ... tetiba bila vicky nak mandi ... air takde lak ... aduhai ... tak perasan lak ... sekali ngan elektrek takde .... terserempak ngan sorang nyonya dari Penang .. naik dari tangga .. terus dia cakap kat vicky suh guna sinki kat bawah .. elok je dia turun ... air pun ada kat bilik air ... aduhai .. cian dia ...

sooo 8.15 kami turun .... nani ngan wani dah tunggu kat bawah ... awal tuuu ... tak sesabooo nampakkk ... hehehe ... satu yg bagusnye ... kalo dia kata 8.30 ambik ... memang tepat dia datang 8.30... hebat ... hari ni destinasinya Phi Phi Island ....



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

Granny Hani berkata...

Upload foto, nak tumpang tengok..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky