keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 12 Jun 2012

Cikaro Gurl - From Krabi With Love - Part 8

mmm Cik Jah ada kat Melaka ni .... tak dapek nak sambung citer Krabi tadi pagi ...sooo malam ni abis awal .. soo dapat la cik jah sambung merepek meraban ni kann ... esok dah masuk kelas dari pagi ke malam .. tak tau laa sempat ke idakk ....

sooo pagi hari Khamis tu kami berpisah lah dengan nani... sooo hari kedua .. destinasi pertama adalah ke Emerald Pool ... hari ni main dengan air jugak ... tapi air kat darat aje la .... hahaha

sooo tepat jam 8.30 pagi ... sampai laa satu Van dengan tulisan MAX besooo kat belah tepi ... datang sorang mamat rock bertatoo kat lengan ... rambut mengerbang kerintingnye macam MAEL XPDC .. banyak bangle n cincin kat tangan ... soo dia mintak resit ... lepas tu kami pun masuk dalam van .. masuk je dalam tu .. kami di beri salam oleh pilot van tu ... ramah juga pemandu pelancong kami .... then mamat rock tu cakap .... jauh jugak perjalanan kami hari ni ... ada dalam 2 jam ...


dalam tak pandai sangat BI .. boleh gak mamat rock ni buat lawak ... siap dia cakap ... jauh perjalanan kami ni .. soo u all can sleep .. but please take care of your saliva ... serius gilak dia cakap ... tapi kami yang terbahak bahak ketawa ....

sooo memang lama laa dalam van tu ... siap tido .. bangun .. makan biskut ... tido balik ... hahaha hebat takk ?? sampai je kat tempat tu ... hujan rintik rintik .... jangan laaa hujan lebat ... tak dapat laa kami nak enjoy percutian krabi ni ....

sooo .. sebelum masuk lam tempat tu ... mamat rock tu kasik penerangan ... banyak laa dia cakap ... kebanyakan masa .. dia memang serius je ... penat kot ,...

sampai kat sana ... ada kolam kecik ... mak aiii .. air dia .. memang jernih gilerr ... sangat sangat jernih ok ... aku ingatkan kat situ je ..rupanya ..... nahhhhhhhh .... jalan lagi masuk dalam .1KM lebih .... choii ...


 ada dua jalan ,.. satu naik bukit tak berturap simen .. satu agi bersimen ... sooo kata mamat rock tu ,, dia choose jalan belah kanan yang ber simen .... i follow ... hadu mak kemain laju lagi memasing jalan .... semput mak dibuatnye .. tapi layan kan aje ...


memang kalo cakap kiri kanan kiri kanan ... lagi laju dari yg kita berkawat tuu .. hahaha korang agak agak sendiri aje la ... maklum aaa ... nak kejar masa ...sampai melecet laa jari kaki kanan aku ... rasanya lebih 2 KM berjalan kaki pegi balik ... sib baik laaa takde ape ape ... aku ni dah lama tak buat kerja macam ni... hahah buatnye kejang kat dalam utan tu ... sape nak pikul ??? .. haaaa gasakkk....


ada 2-3 kolam kat sini ... emerald pool .. blue pool ... tapi kami diberi pilihan .. kalo nak naik kolam atas ... perjalanan pun dah jauh gak ... tak sempat mandi ... soo kalo nak mandi .. baik takyah g kolam atas tu ...

aku? harini rasa takmo mandi .... soo kasik peluang kat wani n vicky berendamm ... aku layan ambik gambar ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky