keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 30 Jun 2012

Cikaro Gurl - monkey temple

 sambung citer cikaro lah.... dah nak abis ni ... dah nak sampai ke finale .. hehehe...



sooo petang tu kami singah ke monkey temple lak ... semalam rimauu .. arini monyet la pulak.. .. aku tak masuk pun ... ramai duk kat luar je .. nengok monyet yang berebut rebut pisang .. berebut kacang ... lapo bona tuuu ... besar ada .. kecik lagik laaa banyak ekor ... banyak yang kecik laa ... agaknye yg besar tu dorang pi hantaq kat utan mana pun tak tau laaa ...

aku nengok mat n minah saleh ni banyak gak yg suka mendokong monyet ni ... tak busuk ke ??? aku rasa nak muntah pun ada bila masuk kat kawasan tu... busukkk adaa .. kotor pun ye jugak ... takyah g pun takpe la kot kat situ...

then kami gerak balik ... sampai awal gak arini .. sooo lepas solat .. kami tukar uniform mandi ... ape lagi ... terjun kolammmmmmmmmm ... yahuuuuuuuuuu .... sempat lagi berangan... kalau laaa aku kayooo ... sodapnye buek kolam mandi kek sebolah umah .. pepotang jo terjun .. .bahagia rasanya ....

malam tu memasing ada program ... aku memang last minute nak shopping ngan wani ... vicky nak memanjakan diri dan pegi ke spa aritu ...

soo aku n wani memula cari tempat makan ... ada la restoran ni .. leh tahan gak la harga dia ... lepas makan baru kami cari cari souvenir ... then kami decide utk massaj kaki ... maklum la .. banyak jalan .. betis pun jadi keras ... penat tuuu .... tapi tempatnye takde la jauh sangat .. berdepan dengan hotel yg kami duduk je ...
ada perkara yang bebetul menyentap perasaan kami berdua waktu tu .... soo jgn lupa baca siri cikaro gurl ..finale okeh .... have a great weekend all ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky