keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 14 Jun 2012

kalo dah sengal tuuu ....

well aku dah kerja macam biasa hari ni ... tapi malangnya .. virus ciret ni menyerang bertubi tubi la pulak .. since hari pertama sampai laa semalam .. aku masih sakit perut tak berenti ... aduhaiii .. tah ape laa yg dorang letak kat dapur hotel tu ... tak pernah pernah aku sakit perut bila makan kat hotel ...

anyway arini aku nak membebel pasal makhluk lelaki sorang nii  ... nak kata aku ngin kus kus .. tak la pulak .. tapi aku rasa macam tak best gak la bila jadi macam ni ... 

pagi kelmarin masa sarapan .. tah cemana budak bilik aku tu leh pilih tempat duduk kat geng lelaki 4 orang (jabatan lain laaa) ... tak kenal pun sape ... lagi malangnye .. kat situ takde pun air atau cutlery @ sudu n garfu .. means dah ada orang makan kat situ n dah di clearkan ... padahal banyak lagi tempat lain belakang pada meja tu yg ada seat yg available ... aduhh..dah letak barang .. soo ... terpaksa laa aku masuk gak dalam tu ngan slamber badaknye ...  takde masalah pasal duduk memana punn ... tapi ngan budak ni aku tak berapa LIKE laaa ...

soo masa makan tu .. dak lelaki sebelah aku tu nak berbasa basi la kann .. maklum laaa .. ada awek chun kat depan aku tu (room mate aku) ... soo dia tanya dari mana ? aku tau soalan tu dia tujukan pada budak tu .. tapi sbb dia baru je suap makanan .. soo aku jawab on behalf la ... dari PNM ... korang dari mana?? soo dia jawab laa .... "kementerian ....... wanita" .... oooo ...
sooo aku teruskan makan ...

disebabkan aku dah lambat ... lagi 5 minit nak masuk kelas .. soo aku ambik alakadar je sekadar lapik perut n makan cecepat laa ...

then budak tu dengan nada sinis n nak buat lawak la ..... konon berbasa basi  .. sooo dia pun cakap lagi ngan aku ...

budak sengal : aik kak  .. sikit je makan ??? banyak lagi tuuuuuu ... macam macam adaaa .... diet ke????????

aku : .... (dalam hati : aiii .. perli ke ape ni?? budak ni ada gak kejap lagi aku toreh ngan pisau ni)....

aku tak bagi reaksi ape ape pun .. wat derk di angin lalu jerr .... rasa nak sepak muka dia pun ada ... hahahah  ...

kalo yer pun nak berbasa basi ... buat la seikhlas hati ... kalo rasa macam nak perli perli orang tu ... tengok timing laaa ... kalo orang yg engko dah biasa n hari hari jumpa ..kira takpe la jugak .. ini tidak .. ko yg datang dari planet zuhal ke ape tahhh .. yg tak kenal batang hidung .. tetiba nak buat lawak budus macam tu .... nasib baik aku ni cool ajer .. buatnye jumpa orang yg tetiba naik angin n bertukar ijauuuu ??????? ... hahahah tak pepasal ko pakai BLUSHER cap 5 jari pagi tu tauuuuuuu ....

hahaha kekadang bila mood tak ok .. ada gak yg akan makan ayat yg tak berapa nak sedap tu ... nasib engko lah labuuu .... hantam sajalahhh

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

eelobor berkata...

hehehe... tak terkomen lak rasanya

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky