keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 25 Jun 2012

Mimpi ohh Mimpi ....



2-3 hari ni .. aku mimpi yang sweet jer ...

ari sabtu ... aku mimpi kat rumah besar yg biasa aku mimpi tu ... then sebok melayan kucing kucing aku makan ... ada 3-4 ekor ... macam macam kaler n pattern kat badan kucing tu ...bila aku garu garu kat perut kucing tu ... kemain lagi dia golek golek ... terasa macam real je rasa bulu kucing yang gebu tu ...

.... bila aku kasik makan nasik yang gaul ngan ikan ... selera betul semua .. siap mengiau-ngiau n belit belit kat badan aku ....ikut je kemana aja aku jalan .... bila aku sedar .... rasa macam relax n happy je ... teringat kucing aku si zorro... macam mana laa keadaan dia skang ni?? mesti dah tua dah si encem aku tu ...


tadi pagi aku g makan ngan wani ... dia citer dia mimpi pelik n kelakar .... dia dalam perjalanan ke satu tempat ... then suddently kenderaan yang dia naik tu xcident n terus terjun kat dalam air ... yang kelakarnye ... siap dia leh snorkling dalam tu lagik ..... adoooiii ... berat kawan aku sorang ni ....

ni kes kemaruk nak snorkling la ekk??? ... tunggu ekkk ... ada rezeki nanti ... kita pegi lagi .... Insyaallah ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky