keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Julai 2012

Cokaro .. go home ...

 well hari last kami di krabi di mulakan dengan bangun lewat ... maklum la .. nama je bercuti .. tapi hari hari kami kena bangun awal sbb program mula awal pagi .... lepas solat subuh ... aku mula packing semua barang ... sumbat sana .. sumbat sini ...

disebabkan ada satu kedai je yg aku jumpa jual baju size besar .. soo aku dah janji lak dengan dia nak pi beli baju kat situ .. sooo janji perlu di tepati ... malam tadi dia tutup awal la pulak ... tak sempat nak beli .. sooo pagi sabtu tu .. aku pegi la jugak kat kedai dia n beli baju untuk aku n ibu ... yg lelain semua aku dah beli ..

tapi satu masalahnye .. perut dah rasa lapar .. kedai muslim depan hotel ni lambat la pulak ... 10.30 baru nak mula jual .. lambat lak tu ... kami book teksi jam 11 pagi ... udahnye ... masa kami tengah menikmati pancake yg lazat tu ... teksi dah panggil masuk .... aduhhhhh ... tak sempat menikmati dooo ...

lupe lak aku nak citer pasal pancake kat sini .... pancake thai bukan macam pancake omputes yg gebu tu ... kat sini dia macam roti canai ... dorang tebar kulit dia ... then letak atas pan yg panas tu ... then letak pisang n lipat .... aku suka yg ada cheese ... lepas dia letak pisang n cheese ... dia lipat n masak sampai garing ... bila angkat .. dia akan sapu nutella kat atas pisang tu .... perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... aku cakap kat korang ... sangat sangat sedap tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..... kena cuba baru tau aaaar.... tengok arr gambar tu .... aku pinjam dari laman web aje la ... aritu punya sedap makan .. sampai lupe nak ambik gambar ... hahahahaha sori lerr ..

soo pagi tu aku beli gak pancake tu .. tapi makan kemain cepat .... teksi tu tak sempat sempat dah ... soo kami meninggalkan ao-nang dengan terkocoh kocoh ... sampai di airport .. masuk dalam ... rilek .. lepak .. jalan tukar duit ... tidooo ... sampai laaa kapal terbang dah ready ... then dalam kapal tido lagik .... sampai la jejak ke Malaysia ....

naaa tengok .. memang boring kat airport tu .. nengok kawan kesayangan aku sorang ni ... sampai terlelap .. ciann dia .. nampak letih sangat sangat ... percutian yg penuh dengan aktiviti dan kepadatan masa ...

time pegi Thailand ... kapal guna bahasa thai .... bila nak balik .. kapal terbang guna bahasa Malaysia ... hahaha siap masa pegi tu kami gegelak sbb bila berkumandang arahan dalam bahasa thai tu ... kami semua cakap .... HAAAAAAAAAAAA DAH RASA BAHANG KRABI DAHHHHHHH .....

bila balik lak ..... HAAAAAAAAAA ... DAH NAK BALIK MALAYSIA DAHHH ... huuuuuuu sadisss ..  kalau laaa kami kaya ... boleh laa tiap thn g jenjalan kat sana ... hahahah ... leh makan angin ribu riban macam tu selalu .... huk huk .. berangan je la kannn .... ape salahnya ...

sooo .. sekian laa sahaja coretan cik Jah pasal percutian Krabi ala ribu riban geng cikaro .... ape pun .. moga korang dapat laa ambik pengalaman kami ni sesikit ... yg elok boleh guna .. yg tak ok .. takyah la buat ...

semoga ada lagi rezeki untuk geng cikaro jalan jalan lagi .... insyaallah ....


~ It'S OnLy Me ~


 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky