keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 16 Julai 2012

My day ...

salam allz ... ape kabar semua? .. lama cik jah tak update blog ni ... asyik travel n bz je ... dulu sempat gak update blog pepagi ... skang ni keje mula pagi pagi ... petang petang pun lom tentu abis keje ... hmmm ape leh buat .... teruskan usaha ....

well ... minggu ni harapnya tak la bz ... last week ada kursus 2 hari .. tapi aku pegi sehari je sbb sehari lagi kena g submit paper ... satu bab dah settle ... rasa lega sangat sangat ....

Jumaat lepas aku g ke Nibong Tebal ... untuk program persijilan ... mujur juga la lepas aku g masaj hari Khamis malam tu .. dah beransur baik ... harini leher dah boleh bebas bergerak ... lengan rasa sakit sikit je la ... yg tak best nye cuma aku nye belakang ... kalo duk atas kosi .. boleh tahan lagi la sbb leh sandar  ... kalo duduk kat lantai tu ... cepat je rasa sakit belakang ... hmmm ... nanti gaji nak pegi massaj lagi ...

kata akak yg masaj tu .. elok kalau buat terapi ais ... soo korang ada sesape yg pernah buat terapi ais ke?? ce citer sikit .... atau share page korang ....

dalam dok sakit sakit ... sempat agi pegi main bowling semalam ... gara gara ganti orang la ... dah la lama tak main ... baru lempar sekali .. terus masuk longkang n terus melecet jari ... bola tu ada serpih kat lobang tu .. aduhhhhhh ... tak pepasal kena .... sib baik 3 frame je ... masa di kl dulu .. leh kata selalu gak main ... dah pindah Kelantan ... makin kurang ... pindah Putrajaya .. lagik laaaa kureng .. padahal Bowling Banting tu dekat je ngan umah ... lagipun takde geng lah ... pas ni nak kena main balik la .. makin merudum prestasi ...

soo hari ni semuanya ok je ... ni pun curik masa sikit update blog ... ada benda aku nak storey morey nanti .. tapi KIV dulu ... bahan bukti belum cukup ... tunggu ... Have a great day allz....




~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky