keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 23 Julai 2012

Sengal nye orang ...

 baru baru ni .. dek kesibukan dan kerja yang perlu diselesaikan segera telah menyebabkan seseorang balik lambat ... tengah dia buat kerja ... tetiba je telefon berbunyi ... alamak ... dah time balik .. mana ada orang lagi .. soo dia pun angkat la jugak ...


Cik W : Hello ....
Puan P : Hello ... ini bahagian XXXX ke?? ..
Cik W : Yer .. Nak bercakap dengan siapa ye?
Puan P : Emmm .. saya nak bercakap dengan Encik M.. dia ada tak ...
Cik W : ohh ... maaf la Puan, Encik M dah balik .. lagipun sekarang dah jam 6.00 petang ...
Puan P : Ohh ye ke dah balik ... mm ingatkan dia ada lagi ...
Cik W : takde .. dia dah balik .. baru je kejap tadi ....
Puan P : mmmm Cik W kenapa tak balik lagi?
Cik W : kebetulan pulak ... saya pun ada kerja nak kena siapkan cepat petang ni....
Puan P : ooohh ye ke ... rajinnye ... akak memang selalu balik lambat
Cik W : WAHHHH!! Bagus la akak ... time-time ni pun masih kat office lagi ... (hmmm ayat saja-saja nak jekkk akak tu jer ... )...
Puan P : HAAAAAAAA TU LAAA ... BARU-BARU NI PUN... AKAK DAPAT ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG .....
Cik W : (Herk!!!!!!!!!! )....  ohhh ye kerrrrrrrrrrrr ..... tahniah la akak (time ni rasa nak muntah ijau) ... ok la akak .. saya ada banyak nak kena settle lagi ni ... ada nak pesan apa-apa ke?
Puan P : takpe ... esok saya call DIA lagi ... ok .. terima kasih ... bye
Cik W : Ok kak ...

 haduuuuuuuuuu ... keras kalo jumpe ngan orang cenggini ... time ni boleh cakap .. masuk bakul angkat sendiri okeh ...

dulu pun ada gak aku kena .. tapi dia macam nak perli je la .. lelaki ... ehhh orang kerajaan ada lagi yang kerja time macam ni ... haduuuuuuuuuu .. sib baik jauh ... kalo dekat .. aku dah sekeh dah orang tu .. dah sah sah keje 8 to 5 .. yg dia call lebih jam 6.30 ptg semata nak tanya pasal kerja .. ape kes??? takde keje arr tu ..

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky