keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 9 Ogos 2012

Bantal Love

 well .. sejak dah beli mesin ni .. macam macam benda la cik jah buat ...
teringat la zaman sekolah dedolu .. cik jah baru sweet 14 gitu ... saja belajar mengait sarung bantal dengan jiran sebelah ... then siap laa satu sarung bantal bentuk love. yang bestnye sebab dia macam buah anggur .. ada biji biji kat luar tu ... suka ... yg berbelang belang tu ... sebab tak cukup benang ... sooo pandai pandai la nak buat utk siapkan ...
disebabkan kat opis cik jah ada tauke bantal kekabu .. cik jah mintak beli kekabu saja ... sebab musababnye ... dah banyak kali g pasaraya utk cari bantal love ... tak beli punn .. hehehe ... udahnye .. khamis lepas .. cik jah ambik ukuran sarung tu ... agak agak aje la supaya muat dalam sarung tu ... dah buat base dia .. terus potong n jahit ...


bab mengisi kekabu yang tak larat tu ... bebudak ni .. lagi di larang ... lagi dia buat ... udahnye beterbangan satu umah kekabu tu ... depa suka la sangat ...

skang ni dok berebut la dua beradik tu ... kakak punya ....... adik unyeeeee ... mm lantak le depa .. nanti nak buat satu lagi ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky