keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 6 Ogos 2012

projek mega

 mmmm lagu raya dah banyak berkumandang .. kuih raya pun dah banyak yg sampai ... means tak lama lagi nak raya ....

aiyargh ... aku lom sempat buat ape ape .. banyak kerja terbengkalai ... bila free .. keadaan lak tak ok ...
kalo hari hari yg aku penat sangat tu ... gamaknye tido je la ..

baju syatrah dah tinggal sikit je ... haha nanti la aku kerah mak dia sembat baju tu ...
baju aku n ibu nanti malam baru aku potong ...

malam tadi aku buat sarung bantal love ... kekabu lom sumbat lagi ... hehehe nanti petang nye projek ni ... tapi biasa orang dedolu buat pagi pagi buta atau malam hari kalo bab sumbat menyumbat n anyam menganyam ni ... tapi aku kena tunggu dua budak comel tu tido dulu la gamaknye ...

ngaji banyak lagi .. nak kena kejar lagi pantas ni ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky