keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 September 2012

Bila flight dah tutup....

 alhamdulillah ... tadi tengahari sampai juga cik jah ke sabah .... tapi sebelum sampai tu ....

semalam dapat tiket .. terus check in .. sooo dalam otak ni .. cuma nak kena masukkan barang la .. soo tadi jam 8.30 kami dah sampai ke lcct .. then check security n beratur kat kaunter barang .. sampai je kat depan ... nah kooooo ..

air Asia : cik ... check in dah tutup la ... dah tak boleh masuk barang dalam kapal ni...
aku : apeeeeeeeeee ???? (sambil dok nengok barang-barang aku ngan beg besar n kotak-kotak)
otak dah mula berputar ligat .. fikir cemana nak survive n selamatkan diri n keadaan... arghh cemana leh jadi gini ....bingung jap...

air asia : cik kena pegi kaunter 56 .. segera ye ...
aku : TQ... cecepat lari ke kaunter ... then ada laa insiden kesana kemari .. kaunter ni cakap sana .. kaunter sana cakap sini ... aduuuhh .. cemana nak selesai masalah kalo asyik tolak ni ...

then sempat laa dorang hold utk ambik barang barang n bag kami ... takde banyak citer dah ... terus release n check barang barang kami n terus kami lari masuk ke dalam ... orang semua dah beratur utk masuk lam kapal ... aduhh .. aku ingat nak jumpe dr tan dulu sblm masuk ... simpan aje lah hajat aku yg tak kesampaian tu ...

mujurlah dapat juga masuk kapal ... kalo tidak .. mau terbang RM nak kena bayar denda masuk lewat .. atau .. kena laa barang masuk kapal yg berikutnya n tak dapat la kami bawak barang tu terus dalam flight kami naik tu ...

paling aku tak dapat bayangkan .... kalo aku ngan kak nik kena bawak barang yang berbondong bondong tu angkut masuk lam perut kapal .. oh tidakkk ... macam pelarian jer ... heheheh

ape pun ... Alhamdulillah semua selamat ... n tq la orang orang yang keje kat kaunter pagi tadi sbb berusaha keras membantu kami yg tersalah ejas timing nih ...

JFK : ini kali la pulak nak jadi hal .... dugaan ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky