keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 28 September 2012

Spegeti Oleo ...

alhamdulillah .. siap jugak proses masak memasak ...  soo menu pagi ni adalah spegeti oleo ... first time aku makan menda alah ni masa bulan posa ... masa tu kami tengah tekun buat projek kuih raya ...

tetengah malam lapo .. soo akak sherry dengan skill n kecekapannya masakkan kami spegeti tu ... perghhh ... pulun abisssssss .... sedep banget ....






sempoi je resepi dia ...

udang
bawang putih & bawang merah (tumbuk)
cili (tumbuk)
lada hitam (tumbuk)
kiub pati ayam (kalo nak)
spegeti yang dah siap rebus .

tumis semua bahan yg tumbuk sampai naik bau ..
then letak udang n pati ayam ..
then masuk spegeti ...
kacau sampai rata .....

SIAPPPPPPPPP ... hias laa dengan daun bawang atau apa saja ikut suka korang

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky