keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 9 Oktober 2012

ape ke jadahnyer ?? xXx

since malam tadi aku dah nengok dia nye friend request dari handphone aku ... tapi sbb masa tu dah nak tido n tak puas ati sbb tak tau sape makhluk tuhan tu ... sooo this morning aku bukak profile dia ... semua gambar Xxxx rated jer kat dalam FB dia tu ... itu satu hal ...

nak buat profile pict pun .. biar la berpada pada .. nahh koo ... pau 2 bijik besoo terpampang ... tapi kat profile dia >> islam agama ku .. ape ke jadah nyerr??

maaf la yer ... ko tak sesuwai nak duk kat friend list aku ..aku pun tak kenal ko sape .. ... wat malu aku je nanti ... ko nak like ke? tak like ke .. sendiri bikin .. sendiri simpan ... sendiri tanggung .

 p/s : dah delete pun request ko .. mekacih la yer ....
~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

Mohd Pk berkata...

jelajah tambah ilmu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky