keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 18 Oktober 2012

bila buat kerja ....

tau la ko buat kerja ...
tapi ....
buat laaa elok elok ...
kemas-kemas
cantik-cantik
simple tapi padat dengan maklumat ....
ikut susunan dan panduan yang betol ..
guna ayat yang sesuwai dan tepat dengan apa yg ko nak sampaikan... 

jangan sekadar buat kerja ibaratnya melepaskan batuk di tangga
buat asal siap ... tapi ....

ko dah buat isi ... orang lain tolong lengkapkan
ko buat sikit ... orang lain kena siapkan
ko buat cincai .... orang lain kena betulkan ...
ko draf sesikit .. orang lain tlg buatkan

ape jenis kerja tu? .. tak ke merugikan masa 2 orang  ... cemana nak jadi mantop kalo cenggitu?

p/s : aku tak gemar buat keje cenggitu dan aku tak gemar nak edit mengedit ko punya keje ok!. 

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky