keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 31 Januari 2012

sengal mamat ni ...

going out with a friend last nite ... bukan perancangan awal, tapi last minute .. takde la aku nak jumpa dia sangat ... tapi bila dia guna ayat yg menyakitkan hati ... sooo aku pun terus tukar baju n start enjin kete ...

dia suh aku g JJ bukit raja .. aku tak tau jalan ... soo aku cakap kat dia kalo nak .. pi kat jusco bukit tinggi jer ...  seperti yg aku dah jangka ... aku gak yg beli tiket ... tunggu dekat satu jam tak sampai lagi ... herghh ...
awal lagi aku dah sound .. kalo kelamkabut .. baik tak payah jumpe ... nak jugak ..

C.... i told u already .. kalo menda aku tak suka tu .. takyah la nak paksa paksa .. silap aribulan kena flying kick freee freee dari aku ... 

soo masuk panggung dah dekat 30 minit lewat .. citer dah nak abissssssssssssss .... i hate that ...
rasa macam nak balik terus  ... tapi .. aku ni jenis pegang janji ... soo sabar menanti ...

dalam wayang .. kekejap nengok HP .. kekejap HP bunyik .. kekejap sms ... kekejap nengok HP lagi ..
hahahaaa .... i know u hiding something from me ... aku leh dengar sora pompuan ...

udah lerrr ... malas nak layan orang sengal macam ko ..... gebang je lebih

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Isnin, 30 Januari 2012

Voucher untuk beli buku ...

 well ... semalam aku ada kelas .... since sarapan pagi tu dah plan ngan geng aku nak g ambik voucher buku ... tak sangka lak kami yg belajar pjj ni dapat gak ... syukur alhamdulillah ....


soo memacam versi yang aku dengar tentang voucher ni ....
ada kedai yg boleh macam-macam ..
ada yg leh ambik buku n stationery ...
ada yg gi beli guitar kapok ...
ada yg nak beli printer ...
ada yg nak g beli kamus korea (geng aku yg fanatik korean movie)
ada yg dah beli novel bernaskah-naskah .. (hehehe maklum laa kawan aku sorang ni  .. dia tengah di alam bahagia)


aku awal awal lagi dapat offer dari sorang publisher ni ... heee nak suh laku buku dia kot ....
ape pun ... aku lom plan nak beli apa ....

dalam otak .....

1. Rasa nak beli cd oldies jer .. hahah .. sbb itu yg paling lama aku aim .. tapi tak beli beli .... sbbnya harga dia mahal je memanjang ... aku rasa kalo aku beli cd oldies tu ... satu tu je la aku beli ... tah tah tak cukup RM! ..

2. Beli set pen yang mahal .... wahhhhhhh ... best !

3. Beli buku masak yg superb superb .... atau jewellery making.. craft or origami ...

4. aku rasa kalo dapat belanja mak aku beli buku .... mesti dia suka sangat .... biasa kalo aku bawak kat kedai buku di KB tu .. memacam ... ada je dia beli .. tak nanti aku tanya .... tapi kalo bawak pi kedai lain .. cth kedai kasut atau baju ... puas aku suruh dia pilih ... takde nyee dia ambik ....

tapi tengok la cemana nanti .... maybe aku akan beli menda yang penting gak ...well biasa la aku ... dulukan yang penting n kemudiankan yg kehendak tu .... lebih simple lebih baik kann? ..ape pun .. mekacihh kepada kerajaan Malaysia sbb belanja aku beli buku ... i like ;-) .....

well ... selamat bershopping free pada yg dapat voucher tu ... n pesanan penaja ... shopping lah dengan berhemah n yg berguna .... ; -)

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Sabtu, 28 Januari 2012

serangan rasaksa kecik....

 huuuu ... harini aku plan nak buat keje sekolah aku yg masih belum siap .... yang masih suci bersih ... hehehe apa nak jadi ngan aku ni .... ari ari ada je orang dok tanya pasal itu ini ... jelesnye ngan dorang yang boleh buat assignment kat opis tuuu ... esok nak kena hantar dah ni wehhh .....

aku?? sampai jam 7 petang pun aku dok pulun agi keje aku kat opis tu ...lagipun aku tak tergamak nak curi masa keje untuk buat keje sekolah ... tak baik ahh .. kecuali kalo waktu rehat n waktu balik ... atau bila aku memang dah takde keje opis yg nak di buat .. (huh.. ada ke?? negatiffff)

sooo harini aku bangun awal ... buat sarapan roti canai segera tempek ngan telo ... letak sos n ...baru je nak telan ... sekali turun anak buah aku dua orang tuu...berlari lari .... BOGEL!! ... herkkk .. baru sudah mandi rupanya ... bagusss ...bagusss ... pakai pampers n baju ... kasik makan roti ....

aku bukak meja lipat .. on lappy  ... datang si kecik tu ... pih tekan butang on ... terus padam lappy aku ...

aku on balik n pasang lak tetikus .... dia pi tarik tikus tu .. letak atas sofa n buat macam kereta ... yang aku tak tahan .. siap ada sound effect ... vroooommm..... vrooommmm .... kembung mulut dia yg comel tu ..penuh ngan angin....

kakak lak datang ,.....

kakak : acik mie .... game ada tak ???
aku : takdeeeeeee.....!..
sambil hulur remote .... aku cakap : pi tengok katunnn ....

kejap agi dia datang balik ....
kakak : cik mie ... nak main princess-princess...
aku : takde la kakak ... takde game dalam lappy cik mie ni ....
kakak : online laaa cik mieeee .....
aku : tak boleh nak on nii ..intenet takde  .... (tipuuuuuuuuuuuuu)
kakak : ANGRY BIRD ada??????? .....
aku : herkkk ......... (mati akai)
 
~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Jumaat, 27 Januari 2012

96% gila nye perfect...

 fuhh dasat dia ... semua dia tibai ambik 10 nih ... kalo dah markah dia 96%.. means ada lagi 4 je yg markah 9 ... giler punya perfect dia ....

tetiba rasa macam tak puas ati lak ... dia nye paperwork macam karangan dalam akhbar ... semua tu aku yg kena edit ..lom kira PPT yg aku kena buat lagik  .. itu pun dia dapat markah 10 free-free..... kira dah perfect gilerr aaa .. udah la aku yg pening macam macam kena buat ... dia gak dapat nama ... phewwwwww ... manusia .. macam macam ragam....

depan kita cakap lain .. belakang ..kemain lagik ...
dah tu siap pesan jgn main cucuk belakang .... dia sendiri yg buat ...
cakap tak pernah jek orang .... aritu siap mintak nak 10 dari bos ... hahaha tak boleh blaaa ...  

anak buah semua dia bagi markah rendah ... last last dia yang paling tinggi ...giler tak adil ....
hahaha ... no wonder la mendongak ke langit je memanjang ...
tak heran ah kalo dia pernah dapat anugerah kalo dia buat macam tu sblm ni... takde qualiti mehh...

takpe laa ... rezeki allah siapa tahu kan .... tak semesti kita dapat apa yg kita mahu ... cukup kalo dia mudahkan urusan dan murahkan rezeki yang lelain ...

ape pun .... SENDIRI MAU INGAT LAAA .....

no wonder abg selalu fed up bila cakap pasal kerja ... bila ada orang orang macam ni yg jadi ulat-ulatnya ... yg elok terus jadi busuk ...

manusia ohh manusia ...

~ I t'S OnLy Me ~
Photobucket

Khamis, 26 Januari 2012

bila dah mula posing ....

 hmm .. kekadang menyengih jerr bila nengok orang berposing sakan ni kan .. macam macam pesen adaa ... haaa yg dah dapat lesen .. boleh laa nak plok plok .. tapi yg lom ada lesen ... nasib ko lah labu kalo tetiba mak ayah ko nampak gambar ko tengah plok plok sakan dalam fesbuk atau blog kann ...

 bagi aku ... yg biasa orang dok tayang bila ...

time dorang g hepi hepi ..
atau kuar makan makan ...  
lepaks ngan kengkawan ...
kuar jenjalan ngan family ...
time g holiday @ honeymoon ...
time tengah lonely @ jiwa kacau ...(tapi yg ni muka seposen lahh)

oo yeah aku baca blog sape tah .. semua tempat pun dia tak suka nengok orang posing .. melampau pulak dah ... kalo dah orang tu suka posing ... ape dia kesah ye dak??

yang aku agak pelik orang berposing bila ...
baru sudah sembahyang agaknyer @ tengah pakai telekong .... siap posing lagik laki bini atas tikar sembahyang ....haduu .. haru sehh ... 
atau posing kat tanah perkuburan ...
atau lam toilet ... hehehehe agak agak la wehhhh ....

ape pun ... posing orang kawen memang takleh blahhh .... semua chun chun ... haaa yang ni baru la di panggil posing sakannnn .............

ape pun .. buat je la ape yg korang suka ... aku suka nengok jer .... hiks ...

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Ahad, 22 Januari 2012

balik kampung

balik kampung ... best .... y
g tak best .... jalan jemm .. dari kl ..sampai ke bachok ... aduuuhhh...tak best ...

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Jumaat, 20 Januari 2012

Takdir ...

 boleh ke kalo seseorang tu hanya bergantung pada takdir n tak berusaha untuk mengubah dirinya sekarang kepada sesuatu yg lebih baik?

boleh ke seseorang hanya mengikut arus masa tampa merancang masa depan dia?

tetiba teringat lak ayat dalam Ombak Rindu ... yg dia tengah sembang kat tepi sawah tu .... Takdir ngan pasrah .. hehehe ....


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Khamis, 19 Januari 2012

ohh cik Jahh ...

 ok .. enough for "ketupat making" today ... lots of stories..each from diferent person .. lotx of negative side ... i tried to stop .. but one by one came in ... had enough ... No More okeh ...

today i saw him ... sweet as usual ... i like ... but he dont like me .. hahaha ... kalo dah perasan sendiri .. memang tak sudahhh ..........

also wake up this morning with 2 sms n 5 miss call ... hurgh ... hate when he call late ... i will make sure i remind him again ... call before 11 Understand !! of cozz laa i have to use english language ... he didnt understand BM .. hmmm ... i winder how he conduct his lectures ... do all the law students undertand? one thing for sure ... hard to win if i have an argument with him ...

kerja dah settle 2 ... ada lagik nak kena buat ... tapi aku nak blog gak kejap ... kemaruk dah ni .. hari hari bz dari pagi ke petang ... haduuu ... takleh jadi ni ... ada gak kena buat entry sejuk beku lepas ni ....


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Selasa, 17 Januari 2012

Y? ngape kita sanggup buat sesuatu yg menyusahkan diri kita balik??

 Aduhhh... sabar je lahh ... ape la yg buat ko nekad buat cenggitu dik?? ...

manusia ni kekadang buat perkara yang kekadang tak masuk dek akal
perkara yang bila kita dalam keadaan normal ... kita tak akan buat
perkara yang kita dah tau menyusahkan kita sendiri .... tapi kita buat jugak ....
perkara yang buat kita tak dapat tido siang malam .... tapi buat jugak ....

ngape sampai begitu sekali .....
ngape tak fikir panjang ??...........

kau buat aku risau dik .... 


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Ahad, 15 Januari 2012

Menu hari ini ....

 hari ni cik Jah rajin terlebih la pulak ... semalam sebelum tidur ... rendam sotong kering ... ingatkan nak buat nasik lemak ... tapi sbb dah bangun lewat ... masak nasik putih je ...cumanya nasik tu pakai beras Bario campur beras biasa .. tak suka lembik sangat ... takde feel ...



then masak sotong kering ...n goreng ayam kfc ... ayam kfc tu guna tepung keluaran FAMA .. sedap gak ... oo untuk kanak kanak ... cik jah buat chicken pop-corn ... ok la kann ... meratah je laaa ... kalo bukan budak yg makan .. mesti mak atau bapak dia yg lelebih ... hehehe ...

sesekali cik jah masuk dapur je .... tapi sebenarnya harini teringin sangat nak makan samosa ... huuuu terlioq laaa... tambah lagi panas panas n inti daging ... haduuuu ...

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Jumaat, 13 Januari 2012

aarzoo ki rahon mein-karobar



teringat masa sekolah dulu .. kalo hari jumaat je .. tak sabar nak balik rumah .. sbb ada citer hindustan .. heheh layannnn ....

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Khamis, 12 Januari 2012

 tengah check hrmis .. staff aku bukak dia  nye skt .. nampak la dia nye markah last year ... humang aii .. tinggi nye bos aku kasik .. lagi sebelah tangan nak sampai 100 ... hebat nye dia ... aku yg buat kerja tak abis ni ..sikit je .. soo aku ni kira takde ape ape sumbangan la kann ... :-( ... kecit ati makkk ....

nak malas la pulak ... buat kerja aku je ...


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Rabu, 11 Januari 2012

bos ohh bos ...

hmmm ... semalam aku baca report yg anak buah aku sediakan untuk pemantauan dia ... serba salah gak nak cakap .. sbb benda tu takde kaitan pun antara aku dan dia n bukan urusan unit aku .... tapi sbb dah banyak kali aku perasan ayat dia tu ... hati aku tak tahan untuk simpan n pendam jer ... soo semalam aku cakap laaa elok elok ...

mana tak nye .. ayat dia sebijik macam ayat yg kita bercakap ... lebih kurang macam ayat dalam blog aku ni la .. semua ayat perbualan @ bercakap ... well .. bila kerja ngan pelbagai jenis bos ni .. memacam leh belajar ...

bos aku yg pertama ... ayatnye ayat teknikal ... takde bunga bunga n straight to the point ... kalo boleh .. dia nak letak dalam bullet bullet jer ... biar pendek .. singkat n shoot terus ...

contoh : situasi nak merujuk kepala surat


ayat bos 1st  : merujuk kepada perkara di atas ... (takde bunga bunga n berbasa basi)

ngan bos ni aku ok je ... sbb kebanyakan apa aku buat dia ok je ... tapi bab create or design .. sungguh cerewet ... sengsara gak laaa sbb kerja mesti last minute baru dia aproove .. tapi dia leh terima kalo kita kasik idea atau komen ... bos ni kira baik gak la .. waktu kerja atau luar kerja ... walau dia ni kira baran tahap dewa dewa ... 

bos kedua aku .... nak berbunga tapi keras ... macam contoh ayat atas tu ...

ayat bos 2 : dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk...

tapi serius .. bos no 2 ni susah tul aku nak puaskan hati dia ... surat aku buat mesti ada tambahan .. then aku tak dapat nak jangka apa dia nak seterusnya ... keje ngan dia sedikit sengsara lah ... contoh kalo aku jumpe dia kat lif masa nak balik umah jam 6.30ptg ... dia pun cakap nanti cuba buat gitu gini ... then tunjuk kat saya ... esok pagi aku jumpe dia jam 6.30pagi kat depan pintu opis .. dia akan tanya aku balik ... dah siap dah yg saya cakap semalam tu ???? herk ... aku pun cakap laaa ... sikit lagi bos ... padahal satu huruf pun aku tak buat lagik ... heheheh ...mampuih ... sbb keje ngan bos ni la aku mula belajar sarap pagi buta ...

alamak ... aku ada kerja la .. 2 b continued ekkk .... have a great day all




~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Selasa, 10 Januari 2012

Kucing Syatrah ....

 sampai rumah semalam ... aku park kereta luar pagar ... dengar je kete aku .. terus syatrah keluar rumah n terjerit jeritkan sesuatu ... aku tak dengo sbb radio kuat ...

bila kuar je .. dia jerit jerit lagi suruh aku masuk cepat ... tak sabar nak tunjuk sesuatu ....

Syatrah : .. cik mie ... syatrah ada kucing ... comel sangat 

aku : ohh ye ke ?? mana kucing syatrah ?? (aku nampak kucing sebelah umah tu yg selalu kencing merata n berak depan umah aku ...

Syatrah : dalam kotak niii ... (kucing tu siap kuar posing posing aaa ..) 

aku : ohh comelnye .... mana kakak dapat kucing ni ?? mana bapak ambik??


Syatrah : petang tadi syatrah main basikal .. kucing ni datang ... kucing syatrah laaa

aku : (dalam hati .. amboi .. senang nye dapat kucing ...) abis dah kasik makan ke ??

Syatrah : dahhh ... kakak dah bagi makan tadi ... ni air dia .. air paip jee ... 

aku : abis kucing kakak nama apa ???

Syatrah : ..... (silence) ..... KUCING lahhhh ....

tadi pagi dia dah pegi sekolah jam 6.30 .... aku kuar rumah ngan bapak dia .. tengok kucing dah takde ... alamak .. kesian lak kalo takde nanti ...
puas laa bapak dia panggil kucing tu ... aku dengar dia mengiau belah kiri .. bapak dia dengar belah kanan ... cari punya cari ... jumpe la jugak ... rupanya dah merayap g umah sebelah .... selang 3-4 rumah gak ... maybe kena kejar ngan bapak kucing sebelah kot ... aku panggil dia ... siap dia macam main nyuruk nyuruk lak ... nyuruk belakang kete .. tepi tong sampah ...
aku tangkap n kasik bapak dia  .. soo kasik makan n minum ... letak balik dalam kotak ...

bapak : cantik gak kucing syatrah ni ....

oo yeah ... gambo pinjam je ... kucing sebenar tak ambik gambo lagik ... tunggu gemuk sikit ... heheh
bebudak dua orang ni bukan berani pun pegang kucing ... siap lari bila kucing datang dekat ... geli kot ... tapi ok la .. sekurangnya ada sifat suka haiwan n kena ada tanggungjawab la ....
tengok berapa lama dia tahan ....

paling kelakar tengok adik ... siap dia tergedik gedik kegelian ... lawak tul laa ... nanti aku nak ambik video dia ...

~ It'S OnLy Me ~

Photobucket

Sabtu, 7 Januari 2012

Sabtu + aku ...

 Sabtu ... sekejap je dah abis hari Sabtu ...... esok Ahad n aku ada kelas ... last 2 weeks aku mula bersin dalam kelas Dr. Azman .... siap dia cakap ... harapnya u ada dalam kelas nanti ... jgn MC pulak ... huuu of coz aku akan cuba sedaya upaya datang ke kelas ... kalau diikutkan .. selain hal kerja .. aku tak pernah ponteng kelas ... rugii woo .. dah la kelas ada 5 kali je ... tapi malam ni .. aku nak kena makan ubat selsema ... dah makin melarat je aku rasa ni ...

 hari ni sehari suntuk aku main ngan si Faris ... lepas sihat ni .. dia dah kuat makan balik ... dah mula gelak gelak n usik kakak dia ... dan usik orang ...
skang ni dia belajar sembur-sembur lak .. memula dia minum air masak macam biasa .. bila dah puas .. mula la dia jadi tok bomoh ... fuhhhhh sana ... fuuuuuuuuuuhhhh sini .. pastu dia gelak sakan bila orang mengelak ... hmmm .. macam masa dia belajar bersiul aritu la ... kemain lagi ....
ni lak mainan anak buah aku si Syatrah ... skang ni dah mula main balik doll ni satu ayu je ..ngan rambut kerinting ... yg satu lagi .. dah mcam minah rock ... pesen rambut tah ape ape ... kreatif sangat .. cenggitu la jadinya ...


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Khamis, 5 Januari 2012

ngantuk .. cemana nak drive balik ni ..

nak tido ... panas la pulak ...
lagipun dah lewat sangat ...

nak balik ... ngantuk ...
semalam aku terlelap masa drive ...
nak berenti .. takde tempat strategik ...
lagipun dah nak sampai umah
dekat dah sangat ...

puas laaa aku ..
nyanyi kokuat  ...  lagu ella kat radio ..
pasang radio kuat kuat ...
picit hidung ...
tepuk paha ...
gerak sana sini ....
picit tengkuk ...
minum air ...

tapi ....
split second !!!! ... PADAM ....
aku sedar balik sbb ...
kaki aku sakit ...
sebab .....
kaki aku jatuh celah antara pedal minyak n break ..
herghhhhhhhh ...
cik jahhhhhhh ... cik jahhh ...

korang nak tau ??
depan kete aku ada ... trailer besarrrrrr ...
silap aribulan aku sudu montot treler tu ..
atau ...
aku ada belakang trailer tu ...
huii ... nauzubillah

tapi serius nih .... aku ngantuk giler sekarang ... cemana nak balik :-(



~ It'S OnLy Me ~
weeee

bos ngan anak buah ... kaitan dengan aku ?

 aduh ... hari ni hari mood kelaut la ... nasib baik takde iso kat unit aku ni .. kalo idak .. hampeh ... jgn kata SO .. I pun belum tentu cecah ...

aku tengok surat atas meja ... tarikh surat 26/12 ... sampai kat aku 5/1... takde ape ape jot down .. dengan takde chop ... pelik aku ... takkan semua nak kasik tau kot? takleh pikir sendiri ke? kalo dah takde cop .. order la .. tak perlu aku kasik arahan atau kebenaran ... aduh ... keje pakai la otak .. kalo menda yg biasa .. buat jadi luar biasa ... kalau dah ok sekalipun ... buat la jadik lebih ok ...lebih hebat ...

then ... ada call in ... syarikat ape tah ... kata dah kasik surat .. then trail balik ... aku tak pernah nengok pun surat tu .. heran ...
upenye ... dalam bilik bos aku ... dari bulan Disember lagik ... dah tu dia kata takde kaitan ... aduhh .. kalo takde kaitan .. pulang la balik .. atau pass pada bahagian yg betul ... takkan la itu pun aku nak kena cakap 

bos dengan cara bos ... anak buah lain hal ... yg pening aku ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Rabu, 4 Januari 2012

dak sekolah ngan aku + syatrah

 Isk ... rasanya masih baru lagi bebudak ni bercuti ... sorry to say (tiru ayat ke bintang) ... aku belum puas enjoy driving dengan tenang n relax ibarat orang makan angin tepi pantai untuk ke office ... sbbnye .. banyak jugak sekolah yg aku kena tempuhi untuk sampai ke office ...  



nak kata ini 1st time anak depa pi sekolah .. tak jugak kot.. (yg sekolah tingkatan 1, darjah 1 ngan tadika je yg nerves lebih kot) .. tapi memasing semua berlumba lumba ... dah tu mula la bawak kereta macam tah ape ape .... tadi pagi .. kemain lagi ada kereta ni mencilok cilok ... padahal nak pegi sekolah kat simpang depan tu je ... dah tu .. ada 3 kereta bersusun nak masuk sekolah .. yg si bijak ni ... zuuppp terus masuk depan sekali .. wah wahhhhhhh ... ini cikgu ke ?? mak bapak ni ??

dah tu aku tak berapa gemar bila dua dua belah jalan dorang berenti ... jalan yg leh lalu bebetul tengah tengah kiri hantar anak .. kanan hantar anak ... jgn yg belah kiri tu terus melintas udahhh .... nahasssssssss ... 

means ... takleh lelaju kalo dah lalu area sekolah ....
takleh laju gak kalo jalan raya penuh ngan lori n trailer ..
takleh laju lagik kalo ada jentolak aka mentadak mentadu  kat belah depan ....
takleh laju kalo ada banyak kete bersusun kat depan ...
takleh potong kalo kete penuh bersusun belah kanan jalan ...
tambah takleh laju kalo kiri kanan jalan banyak orang buat tah ape menda ... kerja kerja di hadapan ..

senang citer .. toksah bawak laju ... kecuali hidup dan mati jer ...
haha satu yg pasti .... anak mesti susah nak bangun pagi kann ??? tapi anak buah aku si syatrah tu .. hari hari menten bangun jam 6.30 pagi ... sbb time tu dia sedar dek bunyi enjin kete ... then .. dah set kat otak dia .. bangun pagi ... bukak tv .. katunnnnnn ... aduhhhhh .. rosakk ... sib baik senang lak time g sekolah ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Selasa, 3 Januari 2012

Faris ohh Faris ...

semalam rasa sedih n risau sangat ... Faris anak buah aku yang comel n periang tu masuk hospital .. masuk air ... dr kata .. berkemungkinan kena penyakit kuku n mulut ... aduhh ... ni first time terjadi kat umah aku ... maybe bila dah duduk kat nursery .. dah bercampur macam macam pesen bebudak ... entah la .. tak tau dari mana .. atau mungkin juga musim ... ape pun .. moga faris cepat sembuh

skang ni ... kata bapak dia .. faris selalu meragam bila nak hantar kat nursery tu ... maybe dia tak suka kot  ..

ye la kan .cuba kita rebungkan .... . bila hantar kat pengasuh ..dia di jaga dengan rasa kasih sayang  macam di rumah sendiri ... means macam mak jaga anak ... tapi bila di nursery ... mana laa pekerja dia sempat nak jaga n tengok sorang sorang ....

ape pun ... Thanks pada ibu Fidah yang pernah mengasuh Faris n Syatrah dengan penuh kasih sayang ... Jasa mu akan tetap di kenang sampai bila bila ...

ni gambar masa bercuti di tiara ... bebudak ni mandi sampai biru ... punya la suka berendam ...

Hari ni bday dia ... aku tau dia tak suka celebrate n tak ambik kesah pun ... anyway aku mendoakan yang terbaik buat dia ....hanya MMS pengganti diri ... Happy bday love ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Isnin, 2 Januari 2012

cuti ...

 cuti panjang ni kekadang boring gak ... aku rasa macam tak tau nak buat ape dah ... masak dah .. kemas dah ... main ngan anak buah pun dah ... nengok tv tak sudah-sudah...
hahaha... boringnye rasa .... cepat la esok hari ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky