keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 23 April 2012

kuman petang ...


 Kuman petang ini ..... Selorot .... nyum nyummmm... jemput minum semua .....

P/s : Kuman ertinya makanan @ makan



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Sabtu, 21 April 2012

7,12 am

bangun dari tidur ... jam dah pukul 6.30 pagi ... tapi suasana dah terang benderang ...7.12 pagi  matahari dah mula naik..dah terasa bahangnya  ...dari semalam aku menetap di UiTM Sarawak ... ada bengkel guru LEADS di Sarawak ... last week di Sabah ... kali ni giliran Sarawak pulak ... kalo takde aral ... mereka semua akan mengajar lagi 2 minggu ...

kalau di Sabah ... rata-rata pesertanya tidak bekerja dengan mana-mana agensi ... ada yang bertani .. ada yang nelayan .. masih muda ... ada yang suri rumah ... ada yang berniaga barang-barang catalog ... semua nampak sederhana.

di sini ... boleh dikatakan semua educated dan telah didedahkan dengan dunia pekerjaan .. malah ada yang pernah menjadi guru sandaran ... kerja dengan SPRM dll ... bagus juga begitu ...

apa yang penting .... semangat dorang untuk mendidik dan berkhidmat untuk rakyat serta meneruskan perjuangan Jabatan aku .... oo yeah ... serta memastikan kejayaan yang di capai dapat terus di kekalkan ....

aku rasa aku masih belum berkesempatan citer kat korang .... Laporan kajian Outcome yang unit aku jalankan telah mendapat tempat ke 3 dalam kementerian ... tapi hasil outcome, dalam laporan serta pembentangannya ... kami adalah yang pertama daripada 9 ribu lebih penyertaan daripada agensi  ...kiranya ... yang mendapat markah paling tinggi ...

aku takde la rasa bangga kembang lobang idong sbb dapat no 1 and jadi yang terbaik ... tapi aku rasa lega dan happy sbb usaha yang kami jalankan telah membuahkan hasil ... hilang semua tuduhan orang yang kata kami saja saja nak pegi makan angin ... Allah saja yang mengetahui ... dan allah sahaja yang membalasnya ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Rabu, 18 April 2012

mana satu nak kejar....

huuu lain plan pulak yang jadik .... stranded di satu daerah ... sib baik bawak baju extra ... tapi masa memang tak sesuai .. tengah bz tahap dewa dewa ... ada hal lain lak timbul...

mana satu aku nak kejar?? kerjaya .. atau masa depan diri kehidupan aku ... 

kalo korang ... mana satu korang kejar??? sedangkan dua dua penting.... sangat sangat importante ... mmmmmm... time ni memang aku akan guna quote aku ..... Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Isnin, 16 April 2012

35 years .... Alhamdulillah

Alhamdulillah aku masih diberi kesempatan untuk menikmati dan menjalani hidup di muka bumi ini ...

syukur alhamdulillah .. allah telah memberi jawapan yang aku cari cari selama ini ... walaupun di saat saat bahagia dalam hidupku...

sungguhpun ianya memeritkan ... tapi tak sedetik pun hati aku menangis ...
itu yang aku mahukan ... itu yang aku doakan
 ... itu yang aku harapkan ...

syukur alhamdulillah ... dah terungkai semuanya ... 
jika dia boleh bahagia dengan kehidupan yang dia pilih ...
Insyaallah ... aku juga sangat sangat bahagia dengan hidup yang Allah tetapkan .... 


terima kasih ibu dan apak  ..kerana melahirkan dan mengajar aku  ...
moga allah berikan kesempatan kepada aku untuk terus berbakti pada mereka ...
tak mungkin terbalas semua jasa dan pengorbanan ... 
tak terkurang walau sedikit kasih dan sayang ...
aku yang tak tahu menilainya ...
maafkan anakmu ini ...

di usia yang semakin banyak ini ...
terasa masa makin mencemburui aku ...
terasa banyak lagi impian yang aku belum capai  ...
terasa banyak lagi ruang yang masih kosong ..
terasa semakin suntuk perjalanan hidupku ini ...

jika masa dapat di putarkan ...
aku berharap aku dapat menjadi anak yang solehah dan taat pada kedua ibu bapaku ...
aku mahu menjadi hambanya yang taat dalam semua suruhannya ....
 aku ingin memberikan yang terbaik dalam semua hal ....

masa tak akan berputar kembali kann?? ...
semoga Allah memberikan peluang dan kesihatan yang baik ..... 
supaya dapat aku memberikan segala yang terbaik ...  untuk semua


Doakan yang terbaik buat diriku ini sahabat-sahabat ku ...
maafkan segala kesilapan aku ....
Have a great day all ... 



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Ahad, 15 April 2012

aku .. diriku ...

aku hanyalah manusia biasa ..
yang banyak lemah nya ...
yang banyak nafsu nafsi nya..
yang banyak amarahnya ...
yang kurang sabar nya...
yang kurang muhasabah nya ...

aku yang selalu ....
mahu yang  lebih dari biasa ..
mahu yang lebih dari yang ada ..
mahukan yang terbaik dalam segala ...

aku yang banyak ...
berteka teki ...
mencari-cari...
meminta-minta...
merayu-rayu ...

aku .... insan yang serba kekurangan ...
jadi .... maaf kan segala kekurangan ku ...
maafkan segala kesilapan yang telah aku lakukan ...
Ampunkan aku ya Allah ....



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Sabtu, 14 April 2012

makcik korea skodeng ... part 2.

tak abis lagi gelak kat lelaki macho yang gergaji box makanan tu tadi ... then ada pulak situasi lain berlaku  ... 
kali ni di tandas ... elok turun dari kapal yang sejuk beku tu ... aku rushing ke tandas .. tak tahan .. lagipun flight dia 2 jam 30 minit ..lama gak tu ...

ramai lak orang kat sini .. beratur la .. soo depan aku ada sorang awek india .. belakang aku lak .. semua pelancong korea ... amboi .. kemain lagik depa dok sembang ... ada la salah sorang tu .. tak tahan sangat kot .. sampai dia terlompat lompat menahan kencing tu haa ...

punya lama 4 pintu tandas ni .. semua terdesak kot ... yang makcik korea ni tak tahan sangat gak nye .. dia pi setiap pintu n tolak ... setiap pintu dia tolak ... sampai yang last sekali ....

korang teka apa yang dia buat ???

sampai je pintu tandas yang hujung sekali ... dia tolak ... then tetiba dia tunduk n ngintai kat dalam tuuuuu................ hahahahaha sabo jerrr ....

yang aku lak ... aku siap ngintai dia mengintai lam toilet tu ... bila dia bangun .. terus dia nampak aku tengah tengok dia .... terus aku sengih .. n dia sengih balik ....
 hahaha sabo jerrr ...

kalo aku la yg dalam tandas tu .. aku sembur je dia ngan air paip tu ... hahahahaha


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Jumaat, 13 April 2012

kes lapar sangat ke dia??

Lawak giler arini ...aku flight dari KK ke KLIA arini jam 5... dah puas ku tahan ketawa dalam flight tadi ... ni aku nak share ketawa ngan korang ....

ada sorang mamat ni .... smart gak ... duduk row yang sama dengan aku .. dia seat C ... aku seat A...
masa aku sampai ... dia tengah belek paper the star.. wah wahhh ... lama kak nik berdiri sebelah dia ... dia buat derk je ... masa aku sampai ... aku letak barang n cakap EXCUSE me .... then aku masuk .. dia terus duduk ... kak nik masih lagi berdiri ... nak masukkan barang dia dulu ... then sekali lagi mamat tu kena berdiri bila kak nik nak masuk ....

soo macam biasa ... lepas kapal berlepas n stabil .. baru laa dia hidangkan makanan .... soo kak nik n dia pilih ikan asam pedas ... aku nak nasik briani ... soo of coz la yg depan sekali dapat makanan dulu .. last baru aku .... soo arini aku menikmati kek butter yang di hidangkan .... sedap gak ....tengah aku melayan kek sedap ... alih alih aku dengar macam orang dok gergaji sesuatu ...
kroookk krekkk kroookkk kreeekkk ....
 uuuuumang aiiii .... mamat tu tengah dok gergaji aluminium foil makanan tu ... hahah gergaji dengan sepenuh tenaga dan usaha ....
adoiiiiiiiiiii .. dia tak tau ke menda alah penutup makanan tu boleh di buka??? selak je selak dia kiri n kanan ... siap dia gergaji segi 4 tuuuuuuuuu.. dah nak abis gergaji ... penutup tu terbukak dahh ... hahaha last last dia selak gak laa tudung yg dah terbukak n lunyai tuuu ....
then dia makan dengan seleranya .... akuu tak tahan nak ketawa ... sengih je la .. ada gak orang gergaji upenyerrr ....

bersambung....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

bila rinduu ...

 kekadang bila rindu amat ...
rasa nak jumpe sangat sangat ...
tapi memasing lain tempat ...
masa tu jugak laaaa bizi teramat ...

minggu depan aku ada masa terluang ..
tapi dia lak takde peluang ...
memacam hal lak yang datang ...
tinggal la aku berangan sensorang ..

ahh sudah la ...
pepandai lah dia cari aku ...
tu pun .. lagi setahun baru ada peluang kot ...
lagipun lepas ni .. dia dah ke laut ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Rabu, 11 April 2012

LEADS di Kg. Babagon


 hari ni kami ke lapangan .... guru guru buat praktikal ... mengajar di kampung Babagon, Penampang ...

di kelas ni peserta semua telah boleh membaca dengan baik ... telah pandai matematik.

malah mereka ni dah pandai membalas SMS ... advance dah ... 




tapi bagi guru guru aku lak ... mereka pulak yang nampak tak ok ... maklum la .. ini pertama kali ... memacam pesen ada ...

harapnya semua kesilapan yang tak di sengajakan dapat di baiki dan jangan di ulang lagi di masa hadapan.






~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Selasa, 10 April 2012

pandai tak boleh di ajar...

 batch dulu ... bebudaknye semua nampak innesen ....
ikut jer apa kita kata ... kalo A ... A la dia ...

bebudak tahun ni .. semua muda dan nampak educated ....
 bila kita ajar A ... dia ..ABCD ...
siap melawan kata guru besar lak tu ...
dah la terang jelas dan nyata dia nye salah ..
boleh nak bangga-bangga lak ...
guru beso siap cakap ... aku jotoss baru kau tau ....


aku tak tau apa yg penyelia dia buat ...
tak discuss ke ? main fesbuk jer ...
sampai penceramah pun bising ... dorang buat apa dengan komputer tu .. mengadap sepanjang masa ....

bebudak  dia buat salah pun dia wat derk je ...
semalam budak dia pakai track masuk kelas ...
ape kessss... aku tegur leklok ...
dah arini penyelia lain lak buat perangai gitu ..,
geram wehhhhhhh ...

skang ni orang berpakaian pelik pelik ke opis ...
tudung pesen takyah citer aaahhh ...
baju lagi lerrr ... siap pakai baju T ngan kain kembang corak bunga kembang setaman pun ada ...
dress yang seksi tapi dalam ada inner ...
wohooooooooo ... dorang tak baca buku tebal tu ke?
ape kes korang ??
tau la nak melawa .. tapi biar kena dengan tempatnya...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Isnin, 9 April 2012

bila dugaan menjelma...

pagi ni aku dikejutkan dengan berita yang sungguh menyedihkan
salah seorang staff di kl .. suaminya meninggal akibat kemalangan di Langkawi ...
terbayang bayang dimata saat saat dia gembira
terlompat-lompat di HQ.. katanya bos besar dah sign surat permohonan untuk bertukar..
sengih sampai ke telinga...
nampaknya tak ada rezeki dia untuk duduk bersama si suami ...

lagipun sebelum ni macam macam perkara melanda hidup dia sekeluarga ..
bermula si suami bermain cinta ...
then berkahwin dengan si dia ...
anak yang dua orang pulak ... yang seorang anak bapak .. yang seorang anak ibu...
yang anak bapak .. of coz menyokong bapaknye ...
tapi at the same time dia menyakitkan hati mak nye ...
sedih .. makan hati sendiri .... dengan ayah belum selesai ..anak pulak menambah nambah

walau di caci n maki dek madu ... di buruk-buruk oleh suami ...
dia ni tetap juga berbaik-baik ...
mungkin ada silapnya masa dulu ... tapi dia usaha berubah ...
cuba rapat balik dengan suaminya ... tiap minggu fly ke langkawi ..s
semata-mata nak mengubat luka yang ada ...
3 bulan berlalu ... rupanya akhirannya begini ...

ape pun .. harap dia tabah menghadapi ujian allah.....

sooo korang korang yang di luar sana ...
yang sudah bersuami dan beristeri ...
hargai setiap detik yang ada ...
segala masalah pasti ada penyelesaian ...
kalau masa bercinta boleh harungi hujan dan ribut...
sudah pasti dapat mengharungi taufan yang melanda ...

anak-anak yang masih ada ibu dan bapa
hormatilah mereka sementara masih ada peluang ...
cuba letakkan diri di tempat mereka sesekali ...
tak semua manusia sempurna ... termasuklah kita ...
kadangkala mereka juga tersilap langkah ...
tak ada hak untuk kita menjadi kurang ajar pada ibu dan bapa...
soo sementara masih ada masa ....
mohon ampun dan maaf ... jika ada perlakuan kita yang buat mereka terasa ....
siapa yang tahu ....



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Ahad, 8 April 2012

salam dari KK

 hari ni hari ke 3 aku di KK. masih lagi belum berkesempatan menjelajah kawasan kawasan yang belum pernah aku jejak. tapi banyak yg aku dah pernah pegi

harini peserta semua baru di dedahkan tentang program dan tanggungjawab, tajuk pengucapan awam dah di sediakan ... tak susah tapi bukan mudah ... heheheh .. nasib la sape yg dapat tu.

esok atau lusa baru dapat buat praktikal di lapangan ... tah macam mana guru-guru kali ini. yang sebelum ini macam macam perkara yg mencuit hati.. lepas 2 thn mengajar ... kami masih lagi terkenangkan dan ketawa bila teringatkan perkara yang lucu tu...
dari masa kesemasa .. jika ada kesempatan .. insyaallah C'J akan updatekan ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Khamis, 5 April 2012

Jiwa betul kalo ...

since aku sekolah lagi ... memang aku tak suka pack barang ... tapi tu laa yang selalu aku kena buat ... hergh .. sabo jerr ...

esok aku ke Sabah ... 8 HARI ... hergh banyak baju tuuuuuuuuuu ... malam ni baru nak pack .. banyak takde nih ... 


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

tak suka

 Semalam misi menjejak premis bermasalah di Gopeng dan Slim River .. letih otak lebih lagi dari letih badan ... cumanya aku tertanya tanya sendiri ... apa peranan orang lama ... peduli atau tidak dia dengan keje yg melambak tu? kalo bebetul jaga .. ngape teruk sangat jadinya ...

hmm .. luar cantik ... tapi dalam ... bernanah !!

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Rabu, 4 April 2012

Si Kuda Merah

 balik keje petang semalam ... C'J nampak kuda merah ... wallaweh .. meluncur dengan tenangnya dari PICC ke hiway .. gheeeze merahnye mak ngahh  ... takde la dia laju sangat .. slow jer .. soo sempat laa tengok dan cuci mata kejap .. tapi tak nampak sape laa ... tak sempat nak kejar .. kuda lawan ngan kodok .. ape barang .. makan asap pun tak sempat kot ... muahahaha

nak berangan?? boleh gak laa .. tapi takat model kereta yang shell kasik tu je laaa ... anyway kelmarim masa sembang ngan Dr.Ahmad .. dia citer pasal jiran dia .. ada dua kereta .. satu kete perodua .. satu lagi brand New BMW ... tapi yg dorang pakai cuma produa tu je .. yg BMW tu hari hari dia nampak orang tu dok cuci.. lap .. panas enjin ... bawak ke tengah laman .. then masuk balik lam garaj ... soo ada la dia cakap .. apa guna dia beli kete tu?  tak pakai pun ... sebelum BMW ni .. dia beli MERc.


then dia sebut menda ni .... whats the point of having expensive car when its only for moving from point A to Point B .... hmmmmm .. sooo .. whats the reason ekk ???

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Selasa, 3 April 2012

over sangat ke aku?

 huuu makan cili memang pedas ...

sentap lak bila baca ayat dia ...
terasa macam aku je yg dia tembak tu ...
over sangat ke aku?
aku tak tau lak dia banyak keje ...
ada ke keje?
sori ah ...


aku nak tolong je ...
ko baru lagi keje .. masih jauh perjalanan .... 
sesambil keje ..leh belajar ...
boleh siapkan kerja unit sesama ...
aku kasik sama rata untuk semua orang ...
cuma buat dengan tidak je ..
selama ni banyak yg aku kena buat ...
aku tak bising pun ..
paling tidak aku membebel dalam ni je utk ilangkan stress n cuba dapatkan feel keje  ..
tapi keje tetap siap  ..
aku takde pun main passing passing ..
kebetulan aku tak sempat je tu ... 

apa pun aku dah check n minta kebenaran dari bos sebelum bagi keje kat korang ..
kalo korang tak suka ...
itu adalah kerja korang yang terakhir daripada aku ...

lepas ni ... korang buatlah keje korang sendiri ..
buat la keje yg korang rasa setaraf dengan kelayakan akademik korang ...
buat lah kerja yang korang rasa sepadan dengan gaji yang korang dapat ... 
buat lah kerja yang korang suka ...
buat lah kerja yang korang rasa korang patut buat ...

ooo yerr .. sorang pompuan lagi tu ...
 kalo tak tau .. jangan cakap banyak .. jgn main tuduh tanpa usul periksa  .. kecuali ko nak rasa penampo aku laaa .. anyway .. ko pun takde la mantap sangat keje pun ....semua depend on your staff je pun .. bukan aku tak tau .. kalo hebat sangat .. meh sini tukar posisi .. 
ada berani ke M???

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

MUET

MUET ...
semalam aku dah check maklumat untuk ambik exam MUET .. huuuu ... cemano nak buek ni .. cepat la pulak tarikh tutup dia tu .. 19 ni haa ... ngape la kejap bebenoo ... tunggu arr sampai gajiii :( ...

nak lepaskan .. rasa sayang pulak ... nak ambik ... kerazzz la pulakk .. haduuu ... duit duit ... dimana kau duit ... 

 soo ada sesape yang dah ada experience ambik MUET? leh kasik tips tips untuk dapat result kebaboo tak?

english ni nak kena selalu prektis baru la mantap kann ? .. semalam bersembang panjang dengan Ahmad ... haduuu ... kerazz lidah rasanya ... lama tak speaking ... soo nak tak nak .. kena speak in engliss laa from today huh ...

insyaallah ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Isnin, 2 April 2012

apa jadi ... bila lori kona lipat ....

apa perasaan korang bilaa ......
NAMPAK KENDERAAN TERBALIK KAT TEPI JALAN ????

a) simpati .. jeling-jeling tapi jalan terus sbb takut cikgu tiup wisel suh jalann ....
b) simpati tapi dalam ati merungut .. sebab ko lahh jem jalan arini ....
c) wat tak tau jer .. jalan terussss ... dah lambat ...
d)  memula terkejut .. then ... rasa nak gelak guling-guling ...

soo jawapan korang adalah ????

jawapan aku adalah D ..... terkejut ... then rasa nak gelak ... kes nye gini ....

Jumaat lepas masa aku balik keje ... macam biasa dah jam 6 lebih .. dalam otak aku ni .. memang dah takde perkataan JEM ... tapi sebaliknya terjadi ... punya jauh jemmm kat hiway putrajaya ke KLIA tu ..tak jauh dari simpang .. aku nampak ada kereta peronda polis ngan 4-5 orang polis tengah bersembang n ada yg tengah tulis sesuatu ... sooo dalam otak aku .. dorang wat roadblock ke ??? tak heran sangat aaa sbb aku dah idopkan aku nye road tax.... hahaha ...

soo masa aku membelok ke jalan Dengkel tu .. aku nampak sampai 4 orang polis trafik yg jaga simpang 4 tu ... haikk .... selalu sorang je wehhh ... arini advance lak ... masa membelok tu ....mak aiii ... bebetul kat simpang 4 tu ada lori terbaring kat tepi jalan....... elok je baring tepi divider tu haa koo ... memang la aku terkejut sebabnya kat situ aku memang kona baekk punya ... sib baik nampak lori tengah tido kat tepi jalan tu ... hahaha kalo idak .. aku yg masuk lam lori tu pulak ..

... aku nengok driver ngan kelendan tu tengah nengok nengok lori sambil garuk garuk kepala ... muahahahahahaha time tu aku tergelak besar .... tak bley tahan lahh .... otak ni dah terbayang bayang adegan lori tu memecut dengan lajunya dan membelok seolah olah di litar lumba sepang ... muehehehehe ... macam dalam cerita katun CAR tu ...

. adoi brader ... kalo nak kona lipat punnn ... jgn laa dengan lori 1 tan maaaa .... lipat abes namanya ... takdo kojo .. carik kojo ... .. hmmm nasib ko la labuuu ....

 p/s : gambar pinjam dari carian google ... gambo tak sempat nak tangkap ... hehehe sbb tuan kodok pun kona lipat gak ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Ahad, 1 April 2012

Bila Cik Jah Skodeng ....

 hehehe mesti korang terkujat ngape aku letak gambo macam ni kann? ..
cuba korang bayangkan macam mana terkujatnya bila korang jumpa sendiri situasi ni ... hehehe
gambar ni cik jah pinjam dari kawan ... dia pegi makan nasik lemak area mana tah.. then ternampak laaa makhluk Allah yang sorang ni ...
 hulalala ... sempat lak dia ambik gambo ... tapi arini bukan nak citer pasal pompuan ni ... tapi pompuan lain ...

ada sorang minah ni ...dia ni memang body mantap laa .. keje cashier kat tempat makan... pakaian memang mantap macam tuan dia jugak.. kekadang seksi sangat sangat .. kekadang ..sedap gak mata memandang....

pernah sekali dia pakai baju T body fit ... leher U .. tapi terlebih potong gaknye .. sampai boleh nampak  belahan dedua @ nasik lemak yang mahal kat depan tuuu  ... tau pulak segan ... kekejap tarik baju ke belakang .. korang bayangkan ... kalo dia kena tunduk ambik barang atau masa nak ambik baki kat mesen duit tu ... macam main PEEK-A-BOO lak ... jap nampak ... kejap tak nampak ... hehehe .... yg kasik gegar bila gegerak tu toksah cakap aaarrr... sendiri ingat...

  haha hobi aku macam biasa laa ... aku suka skodeng orang yang tengah tengok orang... sooo pernah satu hari ... aku peratikan sorang mamat security ni ... baekkkk punya skodeng orang ... memang tak berkelip kelip mata dia .... aim tang tuuuu jerr .... huiiiiii .... asyik masyukk wehh ...
kulit dia dah la putih ... terus berubah menjadi PINK@MERAH... whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... serammmm makkkkkkkkkkkkkk....... bila dah berdiri depan budak tu ..lagi laaaa ... aku lak yg naik takut ....

soo 2 bulan lepas dia tetiba pakai tudung ... hmmm kemas n cantik sangat ... tambah cantik sbb dia memang cantik ... elok seminggu dua ... tetiba satu hari ... bogel dah balik .... haikkkkkkkkk?? ... ape kess??

last week ... tetiba dia pakai balik .... tapiiiiiiiiiiiiiii.... tak kena la pulak .... baju dia jenis kain lace yg jarang jarang tuuu... alaaa macam baju kebatat zaman dedolu .... ada corak bunga ... tetepi tu jarang jarang ... sure nampak body nye ... adoii .... dah pakai tudung tutup aurat atas ... yg kat badan lak dedah ... tak kena tu dik non ....

takkan la dia tak tau ekkk????? masa sekolah dulu agaknye mesti dia selalu ponteng kelas agama kann? tapi haritu .. banyak gak mata memandang ... kalo dah pandang mesti ada gak sebut n sembang ngan kengkawan kann?? bukan ke tambah saham namanya...

moral of the storey morey ...
1. sendiri mau ingat .. fikir sebelum buat sesuatu..
2. dah nampak tu dediam jee... jgn tambah saham belah kiri ...

nota : sori .. aku buat citer ni tuk ingatkan diri aku sendiri n orang lain .. mana lah tau kalo terrrrrsilap langkah ... paling kurang aku dah storey okeh ....  yaa ampuuuunnn...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky