keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 22 Oktober 2012

5s lagik ....

 PHEWWWWW ..... LEGAAAAAAAAAAAA...

dah abis rasanya seksaan 5S ... dengan rasminya .. tempat aku dah kemas n settle hal hal 5s ... skang ni .. bolehlah aku tumpukan terus pada 5s di lebri aku ...

aritu masa pemantauan pertama ... tempat aku langsung zero .. tak buat apa pun ... tak mula ape pun sbb aku lebih risaukan kawasan gunasama. then break buat kawasan aku ... now boleh mula projek megaaaa .. yesssssssssssss



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Khamis, 18 Oktober 2012

bila buat kerja ....

tau la ko buat kerja ...
tapi ....
buat laaa elok elok ...
kemas-kemas
cantik-cantik
simple tapi padat dengan maklumat ....
ikut susunan dan panduan yang betol ..
guna ayat yang sesuwai dan tepat dengan apa yg ko nak sampaikan... 

jangan sekadar buat kerja ibaratnya melepaskan batuk di tangga
buat asal siap ... tapi ....

ko dah buat isi ... orang lain tolong lengkapkan
ko buat sikit ... orang lain kena siapkan
ko buat cincai .... orang lain kena betulkan ...
ko draf sesikit .. orang lain tlg buatkan

ape jenis kerja tu? .. tak ke merugikan masa 2 orang  ... cemana nak jadi mantop kalo cenggitu?

p/s : aku tak gemar buat keje cenggitu dan aku tak gemar nak edit mengedit ko punya keje ok!. 

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Selasa, 16 Oktober 2012

aku STRESS!!

stress atau tidak bila

ada kawan jenis ... kawan makan kawan
ada kekasih jenis ... tak bley pakai ??

stress tak bila

buat keje separuh nyawa ...
tapi in the end .. ko jugak la yang di anggap tak buat keje ... 

aku STRESSSS!!!!

tapi takpe ... aku doakan moga allah beri balasan yang setimpal utk orang orang yang menyusahkan idop aku ....

aku doakan moga allah mengasihani aku dan memberi balasan yang setimpal atas apa yang aku dah buat ....
amin

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Selasa, 9 Oktober 2012

ape ke jadahnyer ?? xXx

since malam tadi aku dah nengok dia nye friend request dari handphone aku ... tapi sbb masa tu dah nak tido n tak puas ati sbb tak tau sape makhluk tuhan tu ... sooo this morning aku bukak profile dia ... semua gambar Xxxx rated jer kat dalam FB dia tu ... itu satu hal ...

nak buat profile pict pun .. biar la berpada pada .. nahh koo ... pau 2 bijik besoo terpampang ... tapi kat profile dia >> islam agama ku .. ape ke jadah nyerr??

maaf la yer ... ko tak sesuwai nak duk kat friend list aku ..aku pun tak kenal ko sape .. ... wat malu aku je nanti ... ko nak like ke? tak like ke .. sendiri bikin .. sendiri simpan ... sendiri tanggung .

 p/s : dah delete pun request ko .. mekacih la yer ....
~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky