keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 November 2012

kurusnye diaa??

 pecah rekod nih ... lama tak bukak blog ni .. ciann dia ... kalo dia idup .. mesti dah kurus sbb lama aku tak kasik makan ....

macam macam cerita ada ... tapi sayangnya ... tuan dia ke-bz-an banyak sangat ... dan tak berapa nak sihat ...

maaf yer ... saya akan cuba merajinkan diri untuk update 2-3 kali setiap hari .... phewwwwwwwww ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky