keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 4 Mac 2013

Penangan tempoyak crepe??

mesti korang heran ngape aku buat tajuk macam tu kann ??? ni gara gara menikmati tempoyak crepe malam tadi ler ... sib baik tak memulas prot aku arini ...

al kesahhhh ... tersebutlah kesah ... masa aku g Sabah last week ... hari Jumaat (22/2/2013)  tu.. rupanya ada supplier tetap durian crepe datang kat opis ... soo aku dengan happynya order 2 bekas ... harga macam biasa laa .. RM10 untuk 8 crepe durian yg comel ...  tapi disebabkan aku masih di Sabah .. maka durian crepe tu disimpan kat peti ais opis aje la ..

sooo hari Isnin (25/2) berikutnya ... lepas dah bayo utang (ye la .. takkan nak makan sebelum bayar?? ye dak?).. semangat laa aku bawak balik .. zup zap..zup zappppppp ... hari Selasa (26/2)..  langsai satu bekas ... yg satu bekas ni ...

Rabu ... makan satu ... sedapppp sangat ..sampai terpejam pejam mata menikmati rasanya
Khamis .. Makan Dua ... sedap lagik ....
Jumaat .... makan satu ... OK lagikk ...
Sabtu .... tak ingat nak makan ... ada dua lagik (tak berusik pun)
Ahad (malam tadi) .... bukak peti ais .. perghhh ... nampak sedap jerrr ... aku pun sebelum tido ... ambik la satu ... terus ngap masuk mulut sebijik crepe yang comel lote tu .... kunyah kunyah ....

MAKKKKKKKKKKKK ... MASAMMMMMMMMMM .....

 tapi disebabkan dah sampai ke tekak ... aku pejam mata n telan je terosss ... tapi otak dok pikiaq ... orang makan tempoyak ok je kann ? kan ??? hahahah anggap je la crepe tempoyak .... tapi baki satu lagi tu ... aku pejam mata terus masuk lam plastik sampah je la ...

maaf lah ye crepe .. ko memang nampak mengiurkan ... tapi untuk menelan crepe tempoyak .. aku tak sanggup lagik ....


time aku dok type ni pun .. aku dapat rasakan kemasamannya dalam usus aku ni haaa .... hambik kooo cik Jahhhh ....

sori ... gambar sape tah aku ambik ni ... tak ingat nak copy link ... ambil lam intenet jer ...

ooo yeah ... crepe yang aku makan lagik kecik comel dari gambar ni okeh .... sbb tu leh ngap sebijik terus .... hehehehe ...alasannnnnnnnnnnnn ... ngheeeeeee :D ..peace ... peacee ...APE PUN ..semuanya silap aku sendiri ... sape suh simpan tempat biasa ... orang len simpan tempat beku ... baru tahan ... apa daaa cik Jah ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky