keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 April 2013

bila anak banyak akaii ...

 semalam aku kena bertugas ... bebudak ni memang dah jarang dapat memain n sembang ngan aku ... ye lah ... bila dah penat ... balik rumah ... mandi .. solat ... terus padam .... tak sempat nak sembang-sembang cerita-cerita macam biasa ....

sooo sampai je rumah .. aku lepak dulu kat ruang tamu ... datang la dua beradik ni ...

kakak : acik mie ... kakak dah ada dah cerita orang beranak-beranak .... bapak dah rekod ...
aku : cerita orang beranak ??? cerita ape ???
kakak : cerita orang beranak laaa ....

then adik pun menyampuk ....

adik : cik mie.... cik mie .....
aku : ye ... kenapa abang ?
adik : emmmm .... cik mie keje ke ???
aku : a ah ... cik mie keje .... (semalam pun dah bertalu talu bebudak ni tanya apasal esok aku keje .. dorang dah kenal hari cuti n hari kena sekolah .. soo memang senang nak explain)
adik : cik mie .... ngape cik mie tak tido kat opisssss ???
aku : amboiiiiiiii ...abang perli cik mie ke ape ni ????

time tu memang aku ngan mak dia dah tak tahan nak gelak ...  


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

jajabinks berkata...

terbaik la anak buah ko kak! hahahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky