keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 15 Julai 2013

Resepi ohh resepi ...

Aduhai ... stress jugak kekadang bila tengok resepi kat blog @ web nih ... bukan apa ... ada juga resepi yg kita jumpa .. memang bebetul best n menjadi  .... mekacih bebanyak laaa sbb sudi berkongsi ilmu ...  tapi ada yg cik jah jumpa ...  sebut nama bahan ... tapi .. ayat sambungan dia yg tak best ... cth :

bahan-bahan
tepung ... korang agak agak la nak buat banyak mana
gula .. agak agak la korang suka manis cemana
perencah .. ikut suka korang nak guna udang ke .. kerang ke .. ketam ke ... suka ati korang ...

aduhaiiiiiii .. penat rasa bila baca resepi macam tu ... ape la salah buat ayat leklok sikit ... kasik resepi asal n catat la sikit nota ... tak gitu ???

bak kata kawan aku ... kalo nak berkongsi n dapat pahala ... biar la bagi yg bebetul menjadik n seikhlas hati ... sekurangnya bila menjadi .. ada gak dia teringat kat blog yg kasik resepi asal tu ... n bila dia pass resepi .. orang tu jugak dapat pahala....


 Cik Jah : aku pun selalu gak cari resepi dari blog orang bila nak masak ... hehehe kes nak cepat .. cari lam buku lambat jumpa .. ahaks  ... terima kasih ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky