keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 17 Ogos 2013

perlu ke nak kasik tau satu dunia???

Kekadang bila org tu rasa hebat...satu planet ni nak di khabarkan. Setiap hari dia mengingatkan kat org lain bahawa dia pemurah... dia penyayang.. dia rajin sedekah... dia pemaaf... dia tak pandai marah orang... dia pandai itu ini... bla bla bla...

Ape kess??? Rasa nak muntah pun ada daaaa... meluwattt...

Padahal... wat baik bila dia ada keperluan je punnn... jumpa ngan orang ...takde la nak senyum sangat pun...

Anyway... mak dah smackdown sebijik ataih batang idong tinggi tuhh... puas atiii... nak kutuk.. kutuk depan depan... nak marah.. depan  batang idong...

Selesai


~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

1 ulasan:

Herdoni Wahyono berkata...

Manusia memang makhluk sempurna ciptaan Tuhan yang begitu unik. Begitu ragam sikap, perilaku, karakter, dan pandangan hidupnya. Ada yang sabar, pemarah, jujur, pembohong, amanah, khianat, rendah hati, sombong, ikhlas, riya', dan sebagainya. Dua kutub dalam diri manusia yang saling berebut untuk 'mewarnainya'. Berbahagialah bagi mereka yang mendapat petunjuk dari-Nya.

Salam cemerlang buat Blogger Malaysia.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky