keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 19 Ogos 2013

sebab mulut badan binasa

Alhamdulillah... siang tadi aku dah mendaftar masuk sekolah semula... walau bukan pilihan pertama... sebenarnya dah 2 kali aku dapat tawaran yang sama... teringat kata kata lecturer lama..... mungkin ada hikmahnya... soo aku tawakkal sajalah.

Alhamdulillah juga sbb urusan hari ni di permudahkan. Orang pun tak ramai... maybe belum balik dari beraya kot. Aku sampai sana tadi jam 11. Yg lain tak sampai 1 jam dah clear. Cuma jumpa dengan koordinator saja yg lama sikit. Tak sangka pulak jumpa x lecturer tn. Hj. Azman. Terharu sbb dia ingat lagi nama aku.

Tapi apa aku nk cerita ni bukan pasal pendaftaran tadi. Tapi budak lelaki yg duduk sebelah aku tadi. Memang lah macam macam ragam manusia... jamu saja lah mata n ambil yg baik jadi teladan... ini tidak ...apa saja yang di lihat... semua di komennya.

Nampak perempuan yg berpakaian cantik ... dikatanya melawa... nak daftar uitm je punnn

Nampak pulak yg stylo n sofistikated. .. di gelarnya mak datin... haaa tu dia mak datin datang ....

Ada yg panggil x lecturer dengan panggilan mama... di katanya .... wow hebat la dia sebab ada mama di universiti....



Ada saja dia tak puas hati.... malas nak ambil port... buat tak tau saja... cuma dalam hati berkata... perempuan pun tak sekecoh itu dalam bab mengata orang... anyway ... maybe dia salah sorang student dalam kelas aku nanti .. soo wait n see sehebat mana dia .... anyway ... jgn sbb mulut yg becok tu nanti ... badan ko yg binasa budakk ....

teringat masa aku masih sekolah rendah ... ada sorang classmate aku ni memang kurang asam sikit ... satu hari .. tah apa salahnya yg di tegur cikgu ... n then dia menjawab balik ... dah di warning oleh cikgu .. di jawabnya juga ... then cikgu pun warning lagi n ugut nak cilikan mulut dia .... n dia jawab balik >> Cili laaaaaaa ... haaaa kebetulan ada cik usop jual sayur datang berniaga kat kantin .... hari tu ... dapat tengok wayang free laa ... tak pepasal mulut tu dapat makan cili freeee ....

JFK : suka tengok orang .. look n learn ...dendiam sudahh

~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

2 ulasan:

~ Cik Azz ~ berkata...

Actually, orang lelaki ni bila bab mengata atau mengumpat hal orang, mulut dorang lagi beracun dari mulut orang perempuan itu sendiri.. Habis luar dalam dikatanya.. So, abaikan aje ataupun angkat kaki, blah..

*Pengalaman dengar lelaki mengata.. :D

amie tiez berkata...

hehehe ye ke ... tak pernah la pulak kengkawan lelaki saya mengata orang .. bebudak lagi kot .. tak matang

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky