keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Ogos 2013

Syatrah & Me ...

satu pagi ... (pagi tadi) ....

kakak : tok .. tok ... tok .... cik mieee ... bukak pintu kejap ....
aku : ngape kakak?? aiii tak pegi sekolah lagi??? .. (sambil bukak pintu)
kakak : Cik Mie .... kakak tak tau laa macam mana pensel dengan pemadam kakak boleh hilang ...
aku : laaaa baru je semalam cik mie bagi ... hari ni dah hilang ????

dalam hati .... patut ahh kengkawan aku yg ada anak ada yg bersungut hari hari nak kena kasik pensel n pemadam baru ... agaknye .. cemana cara paling berkesan untuk mengelakkan perkara ini berlaku??


Note : masa sekolah dulu selalu toreh belakang pensel n tulis nama kat belakang tu ... kekonon tak ilang la pensel tu kang ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

Elie Lily berkata...

Haha. sama macam elie time sekolah dulu. Rindu pulak dengan sekolah. nak kat 8 tahun habis sekolah. hihi. :p

Selamat hari raya Kak. :)

amie tiez berkata...

ye la .. akak tak ingat gak zaman sekolah akak cemana .. tapi rasanya penuh kotak pensel tu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky