keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 9 September 2013

Aku & Faris : Mana satu??

 Malam kelmarin masa kami dok tengok TV.....



Faris : .... mmmm cikMie ... abang rasa macam nak main game lahh ...
Aku : .. alaa .. cik mie tengah sms ngan kawan cik mie ...
Faris : isssssshhhhhhhhh (nada tak puas hati) ... mana satu cik Mie nak ni:?? nak tengok TV ke? nak main telefon??
Aku : ehhh ehhhhh.... telefon sape nii ?? ha .. haaa... (nada gurau)..

Faris : alaaaaaa ... abang nak main game keeejaaaaaaappp jerrrrrr .... (wat muka kesian)

Aku : (ohh tidakkkk) ... wah wahhh leh tahan jugak anak anak buah aku ni ....

biasa aku je yg guna ayat macam tu ....
sbbnye .. kalo depa dah conquer TV n tengok katun ... jgn harap la nak dapat tengok chanel lain ....
dah tu kalo tercongok depan TV kira ok lagi la ... tapi time tu la depa dok main KAMU-KAMU ... main MAK MAK ... main RUMAH rumah .. main BABY BABY .. ishhhhhhh .... AWAK AWAK ...

time tu la aku akan cakap .... haaaaaaaaaaa .. ni nak maik keee?? tengok TV??

hihihihiii ... kannn ... elok jer sebijik dia kasik kat Acik Mie dia ... welllllllllll ... nak ikut sape lagi kalo bukan .. Mak .. Pak .. @ Acik Mie ... hehehe peace Yoo ...



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky