keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 20 September 2013

fofular sangat ke aku?

Adakah awak se popular mcm ct nurhaliza .. maya karin @ Johan... semua org kenal awak??

 kalo aku popular mcm dorang... takde la aku kena susah payah macam ni utk settlekan benda alah ni utk senangkan idop aku ni...

sarcastic sungguh ayat itu ... grgrgrgr....... sabo cik jahhh... saboooo....

naik kuda sungguh sedap.. serbis kudaa kaluuu...

Dah tetua ni... cepat sentap woooo... bukan tak boleh tegur... tapi tegur la elok elok.... saya juga manusia biasa...

~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky