keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 22 Oktober 2013

sabun ohh sabun ....

sabun ohh sabun ...

skang ni ada banyak jenis sabun kann?
perasan tak? ...

sabun muka
sabun ketiak
sabun mandi
sabun rambut
sabun "intimate part"
sabun berubat
sabun bakar lemak
sabun untuk lelaki
tah ape ape jenis sabun lagi .... 

jaman gitu rasanya .. satu sabun utk semua ...
itu la sabun badan ... itu la sabun kepala ... satu badan semua leh guna ... takde ape pun jadik
tapi skang ni .. dah macam macam ada ...

jaman gitu pakai akar kayu je pun wat shampoo ... tapi aku tak pernah cuba la pulak ... heheh ... tak pernah tengok real life laa ...

shampoo ni pun satu hal ... teringat ada satu masa tu ... aku mengalami masalah keguguran rambut yg serius .. udah le rambut takde berapa nak lebat ... kalo dah gugur secara beramai ramai .. memang la lagi cepat nampak botak n lagik tambah nipis rambut aku ...

soo utk elak rambut lagi banyak gugur .. aku beli shampoo anti keguguran rambut ...
dah pakai shampo anti gugur ... udah naik kelumumur la pulakkk ...
soo aku tukar lak shampoo anti kelumumur ...
nah kooo ... satu kepala aku ni naik macam jerawat la pulak ... sakit tuuu ...
ada ke shampoo utk jerawat ??? hehehe takde la pulak aku jumpe lagik dalam pasaran ...

tapi susah weh nak jumpe shampoo yg sesuai ngan kepala aku ni ... rasanya semenjak dah banyak dalam satu ni kot ... kepala pun dah banyak masalah lepas satu satu ... tak tau la orang lain ... aku citer ni .. hal kepala aku laaa...

kadang ada rasa nak kasik butaks kepala .. then sapu je minyak bijan india tu ... katanya leh lebat rambut ?? ye ke ??? haaaa ... leh cuba nih ... tapi nak butaks kepala tuu tak la kot ... kang terkujat lak mak aku bila nengok anak dia ala ala military lak .... heheheh ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky