keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 15 November 2013

Eksiden banyak wooo ...

kekadang .. ada masa bawak kereta macam "hape-hape ntah" ... tapi kena la beringat sikit ... time keadaan ok .. panas atau lapang .. kira ok la jugak .... tapi jangan la carik pasal time time hujan lebat atau masa jalan basah ....

pepagi ni hujan lebat sangat ... jalan dah tentu licin ... padahnya ... susur nak masuk ke PICC dari Nilai tu ... 2 kete eksiden ... satu masuk longkang belah kanan jalan ....

satu lagi hancur bahagian belakang kete tu ... aku pun tak tau macam mana ... sbb kete tu sebijik je pun ... yg lain berenti semua ok je aku tengok ...

heheheh sempat lagi tengok ... maunye tak?? dah kete semua slow mcm siput sebab nak TOLONG TENGOK jugak .... aku pun tak boleh nak tolong jugak laaa ... soo join sekaki la..jeling sesikit jee ...

Tapi yg hampeh tu ... kete yg dok sebok jugak nak menyempit kat kiri jalan tu haaa ... sampai depan sebok nak squeeze masuk ... hehhhh .. nyusahkan orang aje lahhhh .... orang pun sama gak macam ko .. nak masuk keje kul 8 gak ... tapi boleh je tunggu turn ...

yg kat area dengkel lak ... ada satu kete slide n langgar penghadang jalan ... nampak gaya macam tayar belakang tu dah terke'pak sikit ...  heee boleh repair ke kalo tayar dah pengko sebelah ???

walau ape pun ... hati hati di jalan raya ... sayangi nyawa anda ... sayangi keluarga anda .. n sayangi kenderaan anda ...

Note : Insaf sekejap cik Jah nih ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky