keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 1 November 2013

To Err Is human ...

cakap pasal sentap ....
aku pun pernah sentap gak dalam beberapa kes ...
tapi ... pejam mata sudah
tak mo lah kasik panjang panjang ...
merajuk .. marah ... gaduh ...
huuu saya tak suka gaduhh .... 

biasa lah ... kekadang tak ingat .. tak perasan ... tak tau ...
senang kata .... To Errr Is Human ...
benda simple ... jgn kita susah-susahkan ...
benda yg senang ... kita senangkan lagi kalo boleh ...
tak gitu ...

maaf lah ye .. saya kekadang tak teringat ... tak perasan ... tak tau ... tak .. tak ...n
sori ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

Rose Azadir berkata...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky