keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 Disember 2013

Kucing Ohh Kucing



 Pagi tadi on the way ke office ... beberapa buah kereta di depan aku macam mengelak sesuatu kat jalan yang ada jual banyak buah-buahan tu ...

rupa rupanya ada seekor anak kucing yg dah tak bernyawa lagi kat jalan tu ... sebelum ni pun aku dah pernah story pasal anak kucing kena buang kat tepi Hiway ... >> KITTY

Aduhhh .. ape kena la dengan mentaliti manusia ni ... kalau ye pun nak buang kucing ... tunggu lah sampai dia pandai survive sendiri ... tunggu sampai dia dah besar n kuat sikit untuk teruskan hidup dia n buang la di tempat yang sepatutnya ... yg senang dia nak hidup ..

Tak menasabah langsung bila ko buang dia kat jalan raya yang penuh dengan kenderaan n langsung takde rumah orang atau sumber rezeki untuk dia ...

agaknya nyawa haiwan n nyawa manusia dah semakin tidak bernilai kot pada Manusia .. patut la baby di buang merata-rata .. sesenang je tembak n bunuh orang sana sini ... kalau dah nyawa manusia macam tu ... ape tah lagi nyawa haiwan ... entah lah ...

gambar kat atas tu anak kucing terbaru kat rumah ... mak dia tah kemana hilang .. seminggu je sempat dia menyusu ngan maknye .. lepas tu dah jadi anak lembu la kot ..sebab minum susu tepung ... heheh ... Neng ...

note : syurgalah tempat mu  ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky