keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 Julai 2014

tak cukup ilmu di dada

semalam aku rasa sangat teruk ... tak pernah lagi dalam sejarah hidup aku selama ni kuar exxam cepat ... huuuu bukan aku sorang ... ramai gak class mate aku kuar awal ... aku kuar lahi 5 minit nak sampai masa yg di larang keluar (30 minit akhir) ... tunggu pun tak guna kalau aku tergaru garu nak menjawab soalan .... stress tetiba ... aku rasa aku dah baca banyak n hafal benda yg penting ... sekali keluar yg aku tak jangka langsung .... aduuuuuu ....

ambik ... nak sangat teruskan study dalam bidang yg bukan line aku ... hahaha .. ape daaa ..

tapi semalam aku rasa mamat yg duduk belah kanan aku tu lagi gabra kot ... start exam je dia dah balik balik kertas ... jawab kejap ... then balik balik kertas agi .. menggelisah abis je dia sepanjang exam .. menjawab tak jugak .... owhh .. aku takmo jadi cenggitu ....

esok satu paper lagi ... study jahhhhhhhhhh .. study .... masih ada masa ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky