keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Ogos 2014

Negative feelings dan effectnya pada anda ..

Good Morning all ... harapnya korang semua selamat sihat n happy selalu ...

hari ni Jijah ok je ...happy dan tenang di waktu pagi ..... walau 2 3 hari lepas di landa ribut taufan tapi tu kejap je ... ye lah .. wat pe nak ribut hari hari kann... all negatives feeling should keep it deeply inside and lock it ... only for u and not others .. dan bukan untuk merosakkan mood sepanjang masa ... dan ingat ... jangan rosakkan mood orang lain juga k ...

sorang sahabat jijah pernah bercerita ... beliau baru selesai buat pembedahan untuk canser payu dara .. dan dalam masa yang sama .. ada problem and tekanan emosi .. n kata dia .. memang ada effect feeling negatif tu .. bertambah sakit jadinya ...

jijah pun pernah baca artikel mengenai topik negative feelings .. betul juga .. ada satu ketika .. waktu stress teramat dan semuanya tidak teratur .. badan jadi lemah n sakit .. mental pun sakit gak )tak tenang hidup jadinya) .. soo kalau nak tau lebih lanjut .. korang leh baca artikel tu kat link ni k ...

the-effects-of-negative-emotions-on-our-health

 Harapnya korang ok n ceria selalu .... Have a great day all ....



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky