keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 5 Ogos 2014

Raya datang lagi

Masih belum terlambat n masih dalam mood raya lagi kan?? soo Jijah nak mengucapkan selamat Hari Raya untuk semua follower jijah n also to all blurkerr ... u r always welcome here babeh ...

this year jijah ambik cuti 2 minggu cuti raya .. satu sebabnya .. dah berbulan-bulan jijah tak balik kampung ... teruk laa jijah ni kan ... n satu lagi sbb nak elakkan jem ... heheh lutot sakit aaa .. tak larat nak henja pedal lelama ... soo dua dua perjalanan balik kampung sangat best dan lancar ... tahun ni rasa macam tak jem sangat je jalan ...

This year raya sangat special .. sebabnya .. tahun ni best friend jijah balik beraya sekali ngan family jijah ...
Dulu masa jijah stay di Kepong ... every year dia datang beraya kat rumah ... then bila jijah dah berhijrah ke Kelantan ... jarang jarang dapat peluang beraya ... tapi ni dah kali ke 2 dia beraya di Kelantan ..

Sempat la bawak dia jenjalan di Bachok .. KB .. nak jenjalan jejauh .. sebab masa tak mengizinkan .. lain masa ada lagi kann ... heheh leh jadi alasan tu untuk dia datang berkali-kali lagi ke Kelantan .. heheheh

Sambutan raya macam biasa je .. tapi happy ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky