keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 8 Ogos 2014

Salam sejahtera ke atas kamu ...

Salam n selamat pagi ....

berbeza betul kalau puasa di bulan Ramadhan dan puasa bulan2 yang lain ekk ...
semangat nak bangun sahur bulan Ramadhan lebih kuat ... kalo bulan lain .. berkokok berkali kali HP tu .. boleh lak tak dengar .. 

puasa 6 ni baru sempat buat 4 hari ... 2 hari bangun ... 2 hari miss ... tapi halamak aii ... ngantuk lebih ... drive nak g keje tu memanjang ripit je mata ... bawak macam orang mamai je .. adehhh ...

jijah sampai opis kul 7.30pg .. mesti tido dulu kejap .. uii .. nak buat kojo pun payah nak konsentret kalo mengantuk tahap dewa2.

tapi pagi ... baru nak lelap mata kat meja ... geng satu bilik masuk ... dengar dia ucap Assalamualaikum ... wahhhhh ... 1st time aku dengar dia bagi salam ... tu pun slow aje la ... agak ey dia ingat takde orang kot sbb bilik gelap ... selalunya memang dia menonong masuk gi tempat dia je .. kalau aku masuk bilik kasik salam pun .. dia wat derk je .. x jawab pun salam aku ... mmm lantak ko lah ...

kasik salam kan bagus .. mendoakan orang .. dan orang mendoakan kita balik ... takkan jatuhnye martabat kalo kita kasik salam kat orang dulu ye dak?? mmm .. 

hari ni hari ke 5 puasa ... ingatnye nak kasik abis terus ... direct seminggu ... tapi tengok la dulu cemana ... Sabtu Ahad ni takut anak anak buah ajak jenjalan ke ape ..

Insyaallah ... akan ku cuba menghabiskan semuanya .... 

 


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky