keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 24 Oktober 2014

Pandai dia jekk aku ekk


Sampai je kat rumah.. budak 2 org tengah makan kat dapo...

Acik mie : huiyooo makan ape tuuu
Kakak : biskut cicah milo..

Aku pun ambik kerusi duduk sebelah abang ...

Abang : cik miee... tengahari tadi makan besttt sangattt...
Acik Mie : ye ke? Makan ape yang best sangat tuuu?
Abang : makan nasik laaaaa....
Acik Mie : oo ye ke.. bapak masak ke beli?
Abang : bapak beli laaaa....

Diam seketika .....

Abang : cik miee. .. pizza hut sedap takkk???
Acik mie : sedap la... kalau nak makan .. kena simpan duit la.. nanti kita pergi makan pizza...
Abang : alaaaaaaa.... cik mie kan banyak duit...
Acik Mie : iskkk mana cik mie ada duit...
Abang : heee tak baik tipuuu ... abang tengok dalam tabung cik mie penuh duit... berat sangattttttt....
Acik Mie : Herkkkk..... ye ke?

Hadehhhh .... parahh anak buah aku sorang ni....
kejap je dah besoo bebudak ni ... rasa mcm semalam je dok pakai pampers ... heheh
 


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky