keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 26 Mac 2014

buat hal sendiri aaa

cuba untuk berfikiran positif ...
masa tengah hot pun dia dah bikin hot ...
suam suam kuku pun .. sama gak bikin hot ....
bila dah COOL ... sama gak dia bikin hot ...

soo aku buat kesimpulan laaa ....
samaada HOT, Suam atau COOOL macam dia cakap tuuu ...
aku rasa memang saja je ..
benda dah sebati dan menjadi tabiat azali dia ..
soo tak kira apa juga suhu aku ... dia tetap sama jugak ...

sooo ... aku buat hal aku ...
ko teruskan aje la HOT kau tu ...



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Jumaat, 7 Mac 2014

ape jadi???

Bila tiada.... sunyi...
di sisi.... tak di peduli...
hilang.... tercari-cari...
Bersama... tak di hargai...
pergi... cari pengganti...
apa nak jadi???

~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky