keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Julai 2014

CHEE POP??

Situasi di pagi hari ...

Pak lah : woit ... pakai suar renang .. pagi pagi dah nak g kolam ke?
Aku : mana ada suar renang laa.. ni suar koreaaaa...
Pak lah : cettt koreaa.....
Syatrah : aaahahahahha ... Acik mie "CHEE POPPP"
Pak lah : aaahahahahaha ... K-pop la kakak...
Aku : aaahahahahah cheee pop dia kata kat aku ...
Faris .... aaahahaha acik mie ch33 pop... sambil cicah biskut lam air soya ...

Adehhhhh ... mcm mcm aaa anak buah aku ni ...


~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

Khamis, 3 Julai 2014

tak cukup ilmu di dada

semalam aku rasa sangat teruk ... tak pernah lagi dalam sejarah hidup aku selama ni kuar exxam cepat ... huuuu bukan aku sorang ... ramai gak class mate aku kuar awal ... aku kuar lahi 5 minit nak sampai masa yg di larang keluar (30 minit akhir) ... tunggu pun tak guna kalau aku tergaru garu nak menjawab soalan .... stress tetiba ... aku rasa aku dah baca banyak n hafal benda yg penting ... sekali keluar yg aku tak jangka langsung .... aduuuuuu ....

ambik ... nak sangat teruskan study dalam bidang yg bukan line aku ... hahaha .. ape daaa ..

tapi semalam aku rasa mamat yg duduk belah kanan aku tu lagi gabra kot ... start exam je dia dah balik balik kertas ... jawab kejap ... then balik balik kertas agi .. menggelisah abis je dia sepanjang exam .. menjawab tak jugak .... owhh .. aku takmo jadi cenggitu ....

esok satu paper lagi ... study jahhhhhhhhhh .. study .... masih ada masa ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Rabu, 2 Julai 2014

kerazzzz cik Jahhhh

Alamakkkkk... apa suda jadeyy???  Kemain lagi kunci alarm kul 3 pagi... ingat nak study.... hampeshhhh langsung tak sedoooo sampai ke suboh...
elok je alarm bunyi sekali teros bangkit... ingat kul 3... sekali kul 5 daaa... rasa senak otak kejap...
tah ape aku nak goreng petang karang ... cargas cik jahhhhh cargaaaaaassss..... time to sedut segala info yg ada.... wish me luck ...
k. Bye...


~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

Selasa, 1 Julai 2014

1st day puasa Kakak

Aku : Kakak puasa tak hari ni? ...
Syatrah : kakak puasa sampai kul 5 je ... 
Aku : laaaa kenapa sampai pukul 5 je? dah sikittt je lagi nak maghrib ...
Syatrah : Sikit je ke lagi????
Aku : Ye la ... pukul 5 dengan pukul 7 .. kan dah dekat ...
Syatrah : alaaaaaa .... kakak haus sangat ...
Aku : kakak main lari lari kat sekolah ekk ??
Syatrah : tak ..
Aku : Kawan kakak puasa tak ??
Syatrah : Kat sekolah tadi kawan kakak bawak keropok ... ustazah bagi ..
Aku : abis kakak makan ke?
Syatrah : Tak .... tapi kan cik miee ... 3 kali perut kakak bunyi bunyii ...
Aku : memang la ... sbb kita puasa .. kakak cuba bayangkan kalau orang yang langsung takde makanan .. hari hari dia tak dapat makan ... sbb tu kita kena bersyukur sebab Allah bagi kita makanan ... Esok kakak cuba lagi ok ...
 Syatrah : takpe .. takpe .. esok kakak cuba lagi ...
Aku : Kalau kakak rasa kakak tak tahan sangat .... kakak tido ek ...
Syatrah : Ok ....



Hehehe ... teringat masa aku kekecik ... pegi balik sekolah jalan kaki 30 minit ... haus koooo ... tambah bulan posa... panas lak tuuu  ... perghhhhhhhh .... bila pepetang aku cakap kat ibu aku tak tahan nak berbuka ... ibu mesti akan suruh aku tidur .... katanya ... sayang puasa ... dah dekat nak berbuka ... sikit je lagi ....

tak pun bila dah sejuk badan bila balik sekolah ... aku pasti akan mandi lelama .... takde la aku minum air paip tu .... tapi....  dapat basah lidah pun jadi lerrr ... tambah lak air paip kat umah aku dulu memang sejuk bedi 24 jammm .... fuuuhhh ... banyak syiok woooooooooo .... 



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky