keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 12 Januari 2015

Aku dan Seseorang ..Jeng jeng jengggg part 3

SAMBUNGAN ....

senyap seketika .....
mmmm senyap lama sikit ......

aaaahhhhhhhhhhhh legaaaaaaa ... senyap dah dia ... ok time to sleep ... kata aku dalam hati le ...
aku buat buat nengok kat luar ... laaaaaaaaaa ... tertido dah upenye dia .... phewwwww legaaaa

tapi still aku tak boleh nak tido ... segan le ... mana la tau kot mengantuk tahap gaban ...
nanti karang kot nye aku terrrrr ...

terlentok lak kat dia kang .... (hehehe malu wehh .. berat laa kalu gituw)
atau tidow tengangaaa je mulut (maklum la letih tahap gaban)
atauu dahsyat lagi ... siap berdengkur lakkk ... (aduuuuuhhhhhhhhhhh maluuuu wehhhh)

bulatkan jugak la mata aku ... layan nengok pramugari yg cantik n pramugara yg smart n nampak kemas jeee ... hmmm ... tetiba ...

dia : ya Allah .... maafkan sayaaaaa ...
aku : aaaahhh ? (sambil pandang muka dia ... hmmm chinese look la dia.. encem gak.. hiks)
dia : maaf yee ... tertidur pulak sayaa ...
aku : eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh ... takpe laaa ... rehat laa ... penat sangat tu agaknyaaa (dalam hati .. adehh sambung la tido lagi) 

 dia : aduhh lama ke saya tertidur ??
aku : takde lah .. sekejap aje ...
dia : alamak ... ada bunyi kaaaa?
aku : mmmm adaaa .. sampai belakang boleh dengar (hehehehehe suka part mengenakan orang nihh)
dia : astaghfirullah ... iya kahh???
aku : (gelak kecil) ... hehehe takde lah ...sorii ...  main main aje .. takde bunyi punn ...
dia : iya kahh ?? alhamdulillah ... maaf ya tengah berbual .. tertidur pulak ...
aku : takde masalah .. tidur la ..

2 B Continued ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

3 ulasan:

ComelComot berkata...

masa baca ni trus terbayang kalau lah masa tu Jo In Sang yang berada sebelahan saya kan best ..kihkihkih

Najib Ariyan berkata...

kisah bibit bibit cinta ker?? real stori ker nih?

Amietz JFKay berkata...

hehehe tunggu kesudahannya ... esok last ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky