keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Januari 2015

Hikkk... dah kecik sket la kot.

 haritu ada jualan gudang butik yg aku selalu pegi tu... saiz yg aku selalu pakai 58 tak banyak sangat. Samaada dah kena ambik dulu atau memang kurang kat jualan tu.. soo jah ambik campur campur lah. Saiz 60.. 58... 54... 50 pun ada selai ... iskkkk rambang mata weh.. selalu selai kalo kat butik dia rm 50 ke atas x pernah kurang... kali ni sehelai rm19 wehhhh... mau tak sawan memasingg... heheheh termasuk la cik Jahhh...

 heheheheh.. masa tu.. main ambik je la... main tangkap muat. Sambil tu pikiaq.. boleh jadik motivasi wat kurus badan kununnn.. saiz kecik tu kompom x muat.. biarlah. Kalo x leh jual je kat org lain. Kannn... masa tu lah.. balik umah terus pi basuhh...

sebulan lebih lepas tu... hari ni lah kiranya...

wehhhhhh.... muat la pulakk saiz 50 tuuu... adehhhhhhhh.... pasai apa x pi ambik banyak lagikkk saiz tu ari tuuu.... Kemain banyak.. errrr.. tamak haloba lakk tetiba... emmm skang ni baju keje dah banyak blouse je... Baju kurung semua dah jadi mcm baju pinjam @ nampak mcm pakai baju kelawar. Terlebih besoo. Sayang la pulak.. ada yg baru sekali pakai..

kata org
. kalo x mo papa kedana.. jgn suka membazir makanan... jgn terlalu banyak pakaian yg berlebihan.. ape lagik?? X ingat lah pulak...
 nanti nak pi cari ...



~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

2 ulasan:

Ann Ishak berkata...

dah kurus

ComelComot berkata...

wah jijah dah susut weight ke. best2 meh share sini skett..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky