keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 7 April 2015

selagi ada masa...

 semakin hampir ke penghujung...hampir  ke garisan penamat... tapi ia tak pernah bermula.. tak pernah juga berpeluang...
Cuma mampu bersimpti..  mampu menghayati.. berkongsi rasa
 Suka.. duka kadangkala..bhagia jika adanya dia.. penyambung warisku.. tanda cinta dan kasih sayangku... itu pun jika diizinkan olehnya.. jika telah tersurat sejak azali.. syukur dan redha dengan ketentuannya... jauh di sudut hati ku... aku berdoa...semoga  allah makbulkan.. selagi  ada masa... insyaallah . ..






~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky