keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 13 November 2015

Geram-geram masa memandu ... sambungan

 okeh .. okeh .. sambung citer semalam



4. Makan angin di waktu puncak .. hallamakkk … ini mendatangkan kemarahan … orang tengah nak cepat .. dia makan angin lakk .. bawak slow kebabai .. makan angin ronda-ronda di tepi pantai … kadang tu boleh lak dia berendek lam kete … tau aaa bawak awek .. nak manja-manja loving-loving ,,, kemonn mannn … laju skett … pi la taman ke .. pantai ke ape kalo nak mesra n berkasih sayang bagai .. 

5. show off kenderaan .. cucuk-cucuk dari belakang .. pasang lampu tinggi .. suka hon-hon .. aaahhh ni sama specis .. tak paham aku apasal depa suka sangat wat cenggitu … 

6. tabiat azali … suka sangat meludah … n satu lagi kalau aku cakap mesti korang ketawa … hehhe … tapi aku pernah jumpa nih … melombong time bawak kete … hallamak I tell u … dia punya feeling .. sakit perut menahan ketawa … tau la banyak siokkk kann … bebawak la bersabar .. kat umah atau lam toilet ada kannn … tunggu laaa .. ini tak .. lam kete jugak dia layan melombong … udah bawak kete macam specis ayam le jugak … 

7. yg last ni memang aku x gemo jugak … biasa kat simpang … kete berenti .. ehhhh kekadang kita tengah laju … time tu jugak dia tak menyempat-nyempat nak keluar .. ehhhhhhhh … buatnye aku x sempat nak break ke ape … udah kisss kiss banggg banggg … mmm hancuss … 



hahah itu lah kompilasi .. antara sikap sikap manusia yang kekadang tak paham dek akal masa memandu ..tak tau la orang lain .. tapi jijah kekadang naik geram ada .. nak marah pun ada ... tapi selalu .. ketawa sendiri aje lah ... nak marah pun x leh gak kannn ... bebawak la bersabar ekk...
 
Well … saja la peringatan untuk diri sendiri n semua … kena sentiasa berhati-hati n bersabar kehh … sayangilah nyawa anda n nyawa kesayangan anda …


 ~ It'S OnLy Me ~


Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky