keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Disember 2015

sleepless nite

Hi Allz .. apa kabar hari ni?
hari ni jijah rasa ting tong sikit ... ingatkan lepas exam n sesi study maut nih dapat la tidur lena .. tapii semalam Jijah tersedar jam 1.30 pagi .. memang sampai ke suboh tak lena tido ... mata pejam .. tapi otak ligat berfikir ... aihhh ... hilang 1 nikmat .. gaknye nak kena badan dan otak letih baru leh tido lena kot ..

semalam jijah rasa exam paling susah kot ... tebal kooo nota dia .. ni la yg jadi kot kalau kelas double .. kelas Sir ni aku sempat masuk 2 kali je .. yg lain aku masuk kelas Bahasa Arab n ada yg aku keje luar ... adududuuu risauuu weh ... harapnya aku lulus cemerlang pun takpe dah hehehe .. heheh nengok lah result cemana nanti ... ada 1 lagi paper tahun depan ... hope dapat cemerlang ler .. insyaallah




~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky