keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Januari 2016

kronik tahap gaban

tahun baharu 2016 ni aku mulakan kerja dengan rasa kelakar pulak ...

1st day masuk kerja selepas cuti panjang di hujung tahun 2015 dan awal tahun baharu 2016 dengan penuh semangat kekonon ... bunyik je alarm aku terus bangun n bersiap .. then kejut anak buah aku n yg lelain .. aku pun main redah tak tengok jam pun ... tapi rasa pelik jugak ...

masa keluar umah .. memang rasa macam gelap gila pulak pagi ni .. mcm nak ujan je ..
soo aku pun panaskan enjin kereta n siram pokok kat umah aku ...
dah siap semua .. aku pun gerak la kat opis ...
jalan clear abiss ... ada 1 2 kete je ..
dalam fikiran aku .. agaknya ramai cuti hantar anak pi skolah kot ...
sampai je kat simpang 4 bukit changgang ..........
tetiba aku dengar azan subuh dari Masjid berhampiran ...
aihhhhh lambat la pulak masjid ni mula azan solat subuh??
 pelik ...
bila aku nengok jam kat kereta ... kul 6.00 ... whattttttttt??
sudahnya pagi ni aku sampai opis kul 6.30 pagi ... hahahaha adehhhhhhh kronik aku nih ... bila masa laa jam HP aku ni leh berubah pulakk ... adessss ... sakit pulak hati kita ...
tah kul bape anak buah aku g skolah ari tu ...

sampai kat opis kul 6.30 (jam kat kereta - cepat 8 minit) .. kat HP aku dah kul 7.23 erkkk

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky