keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 13 Jun 2016

Mum say

 
 
Mum said yesterday ... kalau keluar makan kek 1 keping dengan teh O pun ok jugak .. asalkan u have a good company ...

yesss i totally agree .. 
 
kalo kuar ngan manusia tapi berkepit ngan HP sepanjang masa pun macam hampesh gak rasa ... baik engkau duk rumah berkepit ngan henpon tu aje atau ko kuar aje ngan orang yg ko layan dalam hp tuh ..
 
atau keluar ngan someone .. bebalik citer dia je .. bebalik dia lagi lagi dia ..
 
ehhh kemon lahhh ... orang nak leisure ok .. time to relax..relax bebetul lah  .. 
ada masa serius problem .. settle problem .. time leisure .. kasik chance otak rehat la kejap kann ... 
 
kalau nak rasa hebat sangat .. nahh post kat FB kau .. 1 dunia leh tahu ... huummm masuk bakul angkat sendiri lahh ... 

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky