keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 Januari 2018

2 hati bersatu

Alhamdulillah ... mendapat perkhabaran gembira ... hari ni salah seorang sahabat baru JJ daripada group akan melangsungkan perkahwinannya untuk kali ke 2 ... walau hanya dengan beberapa baris ayat di whatsapp memaklumkan perkara ini ... JJ tumpang happy juga utk ijeaa..
JJ doakan semoga pernikahan ini dilimpahi keberkatan .. kebahagiaan dan dimurahkan rezeki dan cecepat dapat cahaya mata  ... aaamiiinn ..

sempat juga sembang sikit2 sementara menunggu tok kadhi ... katanya perkahwinan ni diaturkan oleh keluarga dan dia pun tak kenal sangat bakal suaminya ..

tidak mengapalah ... semoga jodoh yang diaturkan oleh kedua keluarga .. dan jodoh yang telah ditentukan oleh Allah ini adalah yang terbaik buat diri mu ...

ye lah .. kalau dah kenal lama pun ... x semestinya berakhir di jinjang pelamin juga jika dah tersurat dia bukan jodoh kita kan?? aku juga sentiasa mengharapkan jodoh yang terbaik buat diri ku 1 hari nanti ....

 akhir kata .... selitkan aku dalam doa-doa terbaik mu juga wahai sahabat ku  ...    aaamiiin

~ It'S OnLy Me ~ 

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky