keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 14 Januari 2018

Idup bawah tempurung

Selalu je nampak salah aku kan ....
Aku intro selalu pun salah...
Jumpa geng salah ...
Lambat jawab pun salah...
apa lagi??

Boleh je kalau aku x layan semua tu.. aku tak hadap pun.. x ingin pun.. cuma kadang aku pikir kawan aje..

Aku x pernah argue atau marah pun bila ko 24 jam sibuk langsung xde masa utk aku..
Bila aku mesej .. ko kata kejap ... 2 hari kemudian pun x jawab.. aku x merajuk pun.
Padahal aku tengok ko online aje.. sibuk kann ..
Takpe la.. aku fikit + aje la ...
Aku balik kampung 2 minggu .. jumpa x sampai 1 jam . Tu pun aku sabar n cuba paham situasi ko...

Tapi kenapa dengan aku ko x boleh nak faham? Tak boleh nak sabar? Ye lah... semua aku lah yg salah ...

Serabutt.... aku serabut kalo hidup macam ni ... aku x suka ... nak buat aku mcm katak? Xde life?

~ It'S OnLy Me ~ 
Catat Ulasan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky